Klopp til Merseyside torsdag

Velinformerte journalister melder at Jürgen Klopp vil ankomme Merseyside på torsdag.

Både Tony Barrett i The Times og Andy Hunter i The Guardian melder at Jürgen Klopp vil ankomme Merseyside for å signere en treårskontrakt med Liverpool på torsdag.

Barrett skriver at Liverpool er i ferd med å få et gjennombrudd i forhandlingene med den tidligere Borussia Dortmund-manageren, og tror at tyskeren vil bli bekreftet som klubbens nye manager før helgen.

Barrett skriver videre at Klopp er blitt så oppmuntret av diskusjonene så langt at han nå legger planer om å fly til England for å unnagjort formalitetene og signere kontrakten med Anfield-klubben.

Andy Hunter skriver at samtalene nå er kommet så langt at man diskuterer Klopps stab på Anfield. 48-åringen har bedt om å få med seg den 54 år gamle bosnieren Zeljko Buvac og den 43 år gamle tyskeren Peter Krawietz.

Hunter skriver også at Klopp vil tjene betydelig mer i Liverpool enn de 3,6 millioner pund i året han hadde i Dortmund.

- Dersom det ikke oppstår noen komplikasjoner det kommende døgnet forventes Klopp å reise til Liverpool på torsdag, og bli presentert som Brendan Rodgers sin etterfølger før helgen, skriver Hunter.

De fleste engelske tabloider synes i kveld å være enige om at den offisielle presentasjonen vil finne sted på fredag. Dette melder blant annet både Daily Mail og Mirror.