Klopp vil se dem smile mens de spiller

– Jeg forventer ikke at noen skal gå inn i en mot en-situasjoner med et stort smil om munnen, men det er viktig å være i stand til å nyte det du gjør.

Jürgen Klopp advarer fansen mot å la seg rive altfor mye med etter en oppløftende start på hans tid på Anfield. Bare ett tap på elleve kamper har det blitt under Klopp, og de siste fire kampene har endt med seier til de røde.

– Vi prøver å gjøre det beste vi kan med de spillerne vi har. For øyeblikket vet vi ikke hva det beste er, sier Jürgen Klopp til The Mirror.

– Du kan ikke alltid spille med et ulykkelig ansikt, det er slik jeg spiller tennis, men det er mitt problem. Jeg forventer ikke at noen skal gå inn i en mot en-situasjoner med et stort smil om munnen, men det er viktig å være i stand til å sette pris på det du gjør, mener manageren.

– Det er det beste for alle. Fotball ser bare ut som jobb i vanskelige tider, men fotball er alltid hardt arbeid, men det ser enklere ut når du er i en god periode og det er noe å sette pris på.

LES OGSÅ: Dette laget tror vi starter mot Newcastle

– Er ikke genier

Kampen på St. James' Park er Klopps 600. kamp som manager, han insisterer på at verken han eller de andre i trenerteamet er noen genier.  

På sin første pressekonferanse som Liverpool-manager sa Klopp: - Vær så snill: Gi oss tid til å jobbe med dette. Vær tålmodige. Jeg sier ikke at vi må vente i 20 år, men når jeg har sittet her i fire år, er jeg ganske sikker på at vi har vunnet en tittel.

Han sier nå at han likevel ikke har noen plan ennå om hvor Liverpool skal havne verken nå eller i de kommende sesongene.

– Vi hadde ikke noen plan i Dortmund, vi sa ikke: «ok, gi oss tre år og så vil vi vinne Bundesliga». Vi har ikke den planen her heller, sier Klopp.  

– Vi forsøker bare å lære og forstå mer om spillerne. Det er ikke vår jobb å finne en ny måte å spille fotball på. For det trenger man et geni og det er vi ikke, sier Klopp om trenerteamet til The Mirror.

LES OGSÅ: Hælskaden til Henderson ikke endelig kurrert