Knallhard Skrtel og skapende Coutinho

Her er vår spillerbørs fra Chelsea-Liverpool.

Chelsea og LIverpool delte poengene på Stamford Bridge. Les kampreferat her. 

Simon Mignolet 7:
Etter en lang rekke gode kamper, framstod Mignolet som litt mer rufsete mot Chelsea. En farlig pasning mot nærmeste forsvarer, og en dårlig boksing i feltet etter corner drar ned inntrykket. Men kunne ikke klandres for John Terrys heading, og rydder opp hver gang han blir satt på prøve ellers i kampen.

Emre Can 6:
Tøff og hard, men spiller helt  på grensen i oppasserrollen mot Hazard. Blir stadig satt på prøve av belgieren, og må noen ganger ty til ulovlige midler for å stoppe ham. Viser at han nok ikke passer best på høyrebacken. Bryter et par av Chelseas angrep i første omgang, og setter i gang Liverpools kontringsforsøk.

Dejan Lovren 6:
Får problemer med hurtigheten til Remy på framspill av Fabregas i første omgang, og noen dårlige klareringer under press. Slipper likevel unna med skrekken, og rydder greit opp elles i kampen.

Martin Skrtel 7 :
Våkent ute å stopper Chelseas angrep med solide taklinger både stående og skliende, og blokkerer farlige skudd. De gangen han blir lurt eller vakler, rydder han solid opp etter seg selv. Og roter andre det til, tar han opprydningen for dem også. Viser imidlertid at han ikke har det store skuddbeinet når han får sjansen i angrep. Liverpools beste, hårfint foran Coutinho.

Glen Johnson 6:
Mer positiv enn i de siste kampene. Bedre med offensivt i første omgang spesielt. Men kunne med fordel forsøkt å finne medspillere i feltet, istedenfor å skyte fra død vinkel i første omgang. Upresis i de avgjørende øyeblikket ved flere anledninger, men skaper stadig noe på kanten. Rydder også greit opp i dueller med Willian i førsteomgang, men utover i andreomgang fikk han problemer mot samme mann ved flere anledninger.

Raheem Sterling 7:
Gikk i bakken etter ett minutt etter en stygg takling fra Cesc Fàbregas, og hinket av banen. Kom stadig bedre med utover i kampen etter det. Inviterer til gode veggspill, og bruker etter hvert farten sin. Viser spesielt hva som bor i ham når han blir forfulgt av to Chelsea-forsvarere etter 48 min og likevel får sendt ballen til en godt plassert Coutinho, som skyter like utenfor.

Steven Gerrard 6:
Uvant anonym i starten på kampen, og slapp blant annet Fàbregas litt for lett til ved et par anledninger. Et par følsomme forsøk på pasninger, men uten at Lambert rakk ballen. Men som så ofte før når man tror Gerrard ikke har dagen, snur det på ett minutt. Gerrard river seg fri på bakerste stolpe på Hendersons frispark, og setter inn utligningen like før pause. Som mot QPR var det med pannebrasken. Men man forventer at han skal bidra med mer. Intervjuet etter kampen får han imdilertid 10 for. Les om det her. 

Jordan Henderson 6:
Tar frisparket som Gerrard setter i mål på tampen av førsteomgangen. Men ellers ikke noen stor kamp. Gir i likhet med resten av midtbanen Chelseas-spillere mye rom. Noen gode framspill mot Lambert, men også litt upresis i pasningene til tider.

Adam Lallana 6:
Løper og fighter konstant, men sliter med å sette ordentlig preg på kampen. Kommer sterkere utover i andre omgang. Kommer til noen gode sjanser, men mangler ordentlig sprut i avsluttende øyeblikk. Sliter litt med å finne sin rolle på banen. Noen rufsete feilpasninger offensivt sendte Chelsea på kontringer. 

Philippe Coutinho 7:
Kommer til avslutninger fra 16-meteren, kommer til avslutning inne i 16-meteren, men denne kvelden var ikke presisjonen slik vi har sett ofte før. Mye involvert i en playmaker-rolle, men mangler prikken over i-en, som han har hatt så mange ganger før denne sesongen. 

Rickie Lambert 5:
Jager ballen ustanselig på topp, og legger press på Chelseas forsvarere. Innsatsen er det ingen ting å si på, men evnen er dessverre ikke på samme nivå. Er nær ved flere anledninger å nå framspill, men ofte litt for treg. Bommer på markeringen av John Terry på Chelseas scoring tidlig i første omgang.

Jerome Sinclair:
Kom inn for Rickie Lambert etter 67 minutter. Tenåringen fikk ikke utrettet så mye på topp i sin Premier League-debut, men stor dag for 18-åringen uansett. 

Jordon Ibe:
Kommer inn for Lallana etter 70. minutter. Jobber hardt fra start, og er nær ved å komme seg helt fri da han blir dratt ned av Luiz. Uredd og skaper mye på egenhånd, men mangler det siste lille i avgjørende øyeblikk.

Lucas:
Kommer inn for Gerrard etter 78 minutter, uten å gjøre seg spesielt bemerket.