Kostbar miss av Mignolet, fin scoring av Hendo

Dette er vår spillerbørs etter 2-2 mot West Bromwich.

Simon Mignolet 4– Liverpool hadde rimelig kontroll på dette, så bommet Mignolet på en enkel høy ball mot bakre stolpe og mye av piffen gikk ut av laget. Spredte usikkerhet med sine dårlige utspill og mangel på autoritet i feltet.

Nathaniel Clyne 6 – Enkelte bra initiativ framover, ingen spesielle problemer bakover, uten at han var særlig synlig i kampen.

Martin Skrtel 6 – Liverpool hadde trøbbel mot West Brom på dødballene, som ventet og som mange får, og usikker på hvor mye du kan klandre Martin for det.

Dejan Lovren 7 – Bra i dueller en mot en og sikker med ballen. Var også en trussel på offensive dødballer. Er i god form og skaden var ubeleilig både for laget og ikke minst han selv.

Alberto Moreno 5 – Hadde en god cross i 1.omgang, men totalt sett savnet en flere overlapper på kanten mot et lag som lå så lavt.

Emre Can 7 – Solid kamp med flere gode fremspill. Byttet på å komme fremover med Henderson som en av to «sittende» midtbanespillere og var gjerne den mest defensive, men savnet likevel et og annet susende skudd. Alt i alt Liverpools beste etter vår oppfatning.

Jordan Henderson 6 – Flott scoring, får vel også assist på 2-2 og var involvert til siste slutt selv med lite matchtrening. Angående teknikk og pasningsspill var han imidlertid fortsatt nokså rusten og ujevn i prestasjonene.

James Milner 5 – Løp og løp, og løp sikkert litt til, men det var lite kvalitet i det han foretok seg med ballen. Ingen kreativ kraft og for oss var det overraskende at han fikk fullføre kampen.

Philippe Coutinho 6 – Hadde playmaker-rollen bak Benteke og var den som først og fremst skulle finne nøkkelen til å hermetikkboksen kalt forsvaret (og midtbanen) til West Brom. Var involvert en del så lenge Liverpool greide å holde et brukbart trykk tidlig i kampen, men ble mest nesten angående fremspill og avslutninger.

Adam Lallana 5 – Alltid villig, alltid en mulig spiller å få bak motstanderens forsvar, men lyktes lite og burde ha scoret da han ble spilt igjennom av Benteke på nesten blank goal. Positiv involvert med assist til 1-0.

Christian Benteke 6 – Var en håndfull for forsvaret til gjestene, men selv om han hadde en vanskelig jobb mot et av de mest fysiske og kyniske stopperparene i ligaen er vi litt skuffet over at han ikke fikk mer ut av de halvsjansene han ble presentert.

Jordon Ibe – Prøvde å bruke farten og sin direkte stil til å gjøre en forskjell mot slutten, som innbytter, men også han stanget mest mot muren.

Divock Origi – Vil bli husket for utligningen og var positiv med fart og initiativ ute på venstrekanten.

Roberto Firmino – Fikk også noen minutter mot slutten, uten å greie å komme inn i kampen.