Krever mer enn Liverpool vil betale

Jean-Michel Vandamme sier det vil koste Liverpool hele €6 millioner å hente Divock Origi allerede nå. Lilledirektøren tror ikke det vil skje. Oppdatert: Lille krever for mye.

I går rapporterte både L’Equipe og Liverpool Echo at samtalene var i gang mellom Liverpool og Lille for å få Divock Origi til å slutte seg til LFC i januar. Da Liverpool kjøpte belgieren forrige sommer forpliktet de seg til å betale £9,8 millioner, og deretter la ham bli i den franske klubben denne sesongen.

 

LFC skal være villig til å betale £3 millioner for å sikre seg 19-åringen allerede nå, men den summen er for lav ifølge Lille-direktør Jean-Michel Vandamme.

 

- Origi til Liverpool i januar? De må betale minst €6 millioner, men for øyeblikket er det ikke mulig, skal Vandamme ha uttalt til italienske SkySport.

 

€6 milloner er £4,68 millioner med dagens kurs. Divock Origi sin far uttalte seg om ryktene i går.

 

- Så vidt jeg vet, har det ikke vært samtaler mellom de to klubbene om den muligheten. Slik det er nå, vil DIvock bli i Lille de neste seks måneder, og det er ikke noe som tyder på noe annet, uttaler Mike Origi til Het Niewsblad

Oppdatert: Tony Barrett i The Times skriver på Twitter at det ikke har kommet noe gjennombrudd i forhandlingene mellom de to klubbene, og bekrefter at Lille krever mer enn Liverpool er villig til å betale.