Kun tre Liverpool-spillere i aksjon

Spilletid for Nathaniel Clyne, Adam Lallana og Harry Wilson. Martin Skrtel og Ryan McLaughlin var ikke å finne i sine respektive landslagstropper i kveld.

Adam Lallana ble byttet inn for tidligere klubbkamerat Raheem Sterling i det 68.minutt av Englands privatlandskamp mot Frankrike på Wembley. England ledet på det tidspunkt 2-0 etter scoringer av Dele Alli og Wayne Rooney, noe som også ble sluttresultatet. Nathaniel Clyne, som spilte hele kampen, var involvert i forspillet til Englands første mål.

Harry Wilson ble byttet ut i pausen da Wales U21 spilte uavgjort 1-1 mot Romania U21 i en EM-kvalifiseringskamp på The Racecourse Ground i Wrexham. Begge scoringene kom i løpet av kampens første kvarter. Wales leder gruppe 5 i EM-kvalifiseringen etter kveldens kamp, men Danmark er bare poenget bak og har spilt en kamp mindre. Romania har like mange poeng som Danmark, men har spilt en kamp mer enn Wales.

Ryan McLaughlin var ikke i kamptroppen til Nord-Irland U21, som tapte 2-1 for Ukraina i en EM-kvalifiseringskamp på Mourneview Park i Lurgan.

Martin Skrtel var heller ikke å finne i kamptroppen, da Slovakia vant 3-1 over Island i en privatlandskamp på slovakisk jord. Skrtel har lagt ut et bilde av sluttresultatet på sin Instagram-konto, hvor midtstopperen skriver at dette var «En stor kveld for slovakisk fotball. Godt gjort, gutter!»

Belgias privatlandskamp mot Spania ble avlyst av sikkerhetsgrunner allerede i går, mens Tysklands kamp mot Nederland i Hannover ble avlyst på kort varsel i kveld etter funn av en mistenkelig gjenstand på stadion.

 

Great night for Slovakian football!well done boys! #slovakia #footballfamily#repre#france#euro2016

Et bilde publisert av Martin Skrtel official (@martin37skrtel)