Lallana advarer mot Bournemouth

Bournemouth gjester Anfield for bare tredje gang i klubbens historie, og Adam Lallana, med en fortid i sydkyst-klubben, påpeker at gjestene har ingenting å tape.

- Bournemouth har hatt noen gode år nå, noe manager Eddie Howe og alle i klubben skal ha honnør for. Det er helt utrolig at de er i Premier League, uttaler Lallana til Liverpoolfc.com.

- Jeg er sikker på at de ser frem til kampen i morgen. Anfield er en spesiell bane, der historien sitter i veggene. Jeg er sikker på at deres spillere, stab og fans ser frem til kampen.

- Det er trolig ingen, sett bort fra dem selv, som forventer at de skal vinne. De har ikke noen form for press på seg, så vi må være oppmerksomme på det og ta initiativet i kampen med en gang.

- Vi spilte mot dem i ligacupen i fjor. De er et lag som forsøker å spille fotball slik fotball skal spilles.



FULL POENGPOTT: Adam Lallana og hans lagkamerater i Liverpool skulle gjerne hatt full poengpott etter to serierunder.

- De kommer til å være tente foran denne kampen, og vil forsøke å ta sine første poeng. Nyopprykkede lag ønsker å sikre seg poeng tidlig, noe som kan være en ekstra drivkraft for dem. Det blir helt klart en vanskelig kamp for oss.

Viktig med en god start

Lallana håper imidlertid at han og hans lagkamerater kan bygge videre på seieren over Stoke i ligaåpningen.

- Det er svært viktig at vi klarer å bygge videre på prestasjonen mot Stoke. Det var nok en del som ikke hadde tro på at vi skulle vinne der, på bakgrunn av resultatet der forrige sesong og at det generelt er et vanskelig sted å få med seg poeng fra. Mange lag ville trolig slått seg til ro med ett poeng der, men vi klarte å kapre alle tre.

- Nå blir det viktig at vi ikke gir fra oss poeng i morgen kveld, slik at vi fortsatt har full poengpott etter kampen. Det er viktig at vi kommer raskt ut av startblokkene, og får publikum med oss, for de er svært viktige for oss. Når lydnivået er høyt på Anfield, hjelper det oss til å prestere bedre og vinne.

LES OGSÅ: - JEG ER I MEGET GOD FYSISK FORM