Lallana anbefalte Liverpool

Adam Lallana var med på «å selge» Liverpool til Nathaniel Clyne.

Lallana og Clyne har vært på ferie i USA sammen i sommer, og det ble pratet mye om Liverpool under oppholdet.

- Vi snakket mye sammen. Han sa at han ønsket at jeg skulle skrive under for Liverpool, og jeg sa at dersom alt går i orden vil vi bli lagkamerater igjen. Vi hadde et fint opphold i USA. Det var strålende, forteller Clyne til Liverpoolfc.com.

- Adam sa at Liverpool er en god klubb. En stor klubb, med enormt mange fans. Han sa at laget er bra, og at spillerne er en fin gjeng. Han sa også at jeg ville føle meg velkommen med en gang dersom jeg valgte å skrive under.

Mange med Southampton-bakgrunn

Clyne slår fast at det ikke er noen bakdel at det er så mange spillere med bakgrunn fra Southampton i dagens Liverpool-tropp. Dejan Lovren og Rickie Lambert kom som kjent til Anfield sammen med Lallana i fjor sommer.

- Jeg antar at det vil bidra til at jeg finner meg til rette i laget raskere. Det er bra at jeg kjenner flere av spillerne i klubben fra før.

(Video med tillatelse fra TV 2)

Gleder seg til preseason-turen

 Høyrebacken ser nå frem til å starte preseason-treningen på mandag, og ikke minst turen til Asia og Australia om et par ukers tid.

- Jeg gleder meg til å reise bort sammen med resten av troppen. Da får jeg tilbringe tid sammen med de andre spillerne, noe som blir bra. Jeg har aldri vært med på en stor preseason-tur som dette før, så det blir en stor opplevelse for meg å møte alle supporterne der ute. Jeg ser frem til det.

- Det er flere som har fortalt meg at vi har masse fans der, så det skal bli interessant å se det med egne øyne. Jeg ser frem til å spille foran dem, og gjøre gode prestasjoner.

Tror på en bedre plassering

Clyne tror at Liverpool kan gjøre det bedre neste sesong enn det som var tilfellet sist sesong, med den troppen som Brendan Rodgers har satt sammen nå.

- Det er rom for forbedringer, og med de spillerne som klubben har hentet inn tror jeg definitivt på en bedre plassering. Dersom vi kan få en god preseason, og starte sesongen godt, vil dette bli bra, avslutter mannen som er kjent for sine noe spesielle tatoveringer.

Clyne har nemlig en tatovering av seg selv som treåring der han holder en fotball, på armen. Hans andre tatoveringer inkluderer Big Ben, en telefonkiosk og London Eye!

Du kan følge Liverpools nye høyreback på Twitter: @Nathaniel.Clyne. Han har også en Instagram-konto.

LES OGSÅ: BEKREFTET - CLYNE KLAR FOR LFC