Lallana angrer på hvordan avskjeden ble

Adam Lallana håper mer enn han tror på en god velkomst tilbake til Southampton kommende helg, da hans exit med klubben i sør ikke ble helt som ønsket. Vil ikke feire ved scoring.

- Jeg er ikke så dum annet enn at jeg skjønner måten jeg reiste på vil ha gitt en bitter smak i munnen til folk, sier Adam Lallana til BBC Radio Solent. Kaptein for Southampton tvang han nærmest igjennom en overgang til Liverpool før denne sesongen. På søndag er han tilbake på St. Mary’s, med en liverbird på brystet.

- Jeg angrer på måten jeg forlot klubben på. Jeg angrer på noe av det som skjedde og det ble stygt. Det var trist at det ble slik.

- Hva som er sant er at jeg visste om interessen til Liverpool og at de hadde lagt inn et bud. Jeg sa til klubben at jeg ønsket at de skulle forhandle fram en pris.

- Ikke et øyeblikk sa jeg at jeg aldri ønsket å spille for klubben igjen. Jeg er voksen nok til å si at det var mitt valg og min avgjørelse å forlate Southampton.

- Innerst inne håper jeg at fansen til Southampton vil sette pris på den tiden som vi hadde sammen. Fotball er ustabilt, hvis det er slik at jeg blir pepet ut vil jeg tolke det som at de savner meg slik som jeg savner Southampton.

- Det har fortsatt ikke helt sunket inn at jeg nå skal spille mot Southampton. Jeg tror det var hell i uhell at jeg var skadet til den første kampen da det ville ha blitt veldig følelsesmessig så kort tid etter.

- Jeg har stor respekt for klubben men jeg er nødt til å være profesjonell og spille bra for Liverpool. Jeg har for mye respekt til å feire (hvis han scorer).