Lallana roser Ibe og sommerkjøpene

Adam Lallana (27) tror Jordon Ibe (19) blir viktig for Liverpool denne sesongen.

– Jordon har imponert under sesongoppkjøringsturen. Vi har bedt ham om å fyre av oftere, og det betalte seg. Han blir viktig for oss denne sesongen, sier Lallana til lokalavisen Liverpool Echo.

Les også: Ibe kan kjempe om startplass

Etter snart to uker i Australia, Thailand og Malaysia, går turen nå hjem til England for Lallana og lagkameratene. 27-åringen mener langturen har vært nyttig både for ham og resten av laget.

– Vi har fått noen gode tester, og så har vi blitt kjent med de nye spillerne. Clyne og de andre har tilpasset seg raskt. James Milner har vært fantastisk. Erfaringen hans blir viktig for oss.

Saken fortsetter under videovinduet.

Spillerne som har vært på med på turen til Austalia, Thailand og Malaysia er tilbake på treningsfeltet i Liverpool på tirsdag. Der møter de blant annet sommerkjøpene Roberto Firmino (23) og Christian Benteke (24) – samt kjenninger som Emre Can (21) og Philippe Coutinho (23).

Les også: Rodgers roser Milner

Lallana gleder seg til å møte sine ferskeste lagkamerater.

– Det er spennende tider for oss. De er kanskje ikke på topp fysisk, men de kommer til å bli flotte tilvekster for troppen, avslutter den tidligere Southampton-stjernen overfor Liverpool Echo.