Lampard støtter Gerrards exit-avgjørelse

Frank Lampard (36) mener Steven Gerrard (34) var tøff da han bestemte seg for å forlate Liverpool.

– Hva mer kan han gjøre for Liverpool? Han har hatt en fantastisk karriere, og jeg tror han har gjort et godt valg, sier Lampard, som var lagkamerat med Gerrard på det engelske landslaget, til Liverpool Echo.

Lampard forlot Chelsea til fordel for USA etter 13 sesonger i fjor sommer, men 36-åringen er nå utleid til Manchester City. Han er glad for at han selv slapp å avgjøre om han skulle dra fra Chelsea.

Les også: Gerrard avslører straffehemmeligheten

– Avgjørelsen (om å forlate Chelsea, journ.anm) ble tatt av andre. Det er vanskeligere å ta slike beslutninger på egenhånd. Jeg er sikker på at han ønsker å ta farvel med stil, sier Lampard.

FA-cupfinalen spilles som kjent på Steven Gerrards fødselsdag 30. mai, men Liverpool må vinne både kvartfinaleomkampen mot Blackburn og semifinalen mot Aston Villa for å komme til finalen.

Les også: Bekrefter veldedighetskamp

Ved sesongslutt reiser Gerrard til Los Angeles Galaxy i amerikanske Major League Soccer. Der skal han konkurrere med blant andre Lampard og David Villa (33) i New York City FC og Kaká (32) i Orlando City. Lampard gleder seg å spille mot Gerrard på den andre siden av Atlanterhavet.

– Vi har et veldig godt forhold, så jeg ser frem til å møte ham i USA. Jeg har massevis av respekt for Steven, og det blir spennende å konkurrere mot ham der borte, avslutter Lampard.