Les digitalutgaven av Kopite 5 nå

Siste medlemsblad er nå tilgjengelig digitalt. Les mer om inneholdet, og hvordan du som medlem kan lese det på dine devicer.

The Kopite nummer 5 2015/16 er lastet opp og som medlem kan du nå lese bladet digitalt. Dette gjelder alle medlemskap, minus familie.
 

SLIK KAN DU LESE DIGITALT KOPITE:
Les mer her hvordan du kan skaffe deg pålogging.

Du finner alle de siste Kopite-utgavene nederst på medlemssiden etter at du har logget inn. Husk at du også får tilgang til Kopite via Lesebrett på iPad og Android.

Bladet vil være i postkassene i løpet av denne uke og her er noe av innholdet:

 

 

KLOPPTIMISME
«Liverpool FC oppnådde ingen av sine målsetninger i 2015, og ved inngangen til 2016 hadde laget en målforskjell i Premier League på 22-22 etter 19 spilte kamper av inneværende sesong.Likevel er det en forsiktig og forventningsfull optimisme å spore i og rundt Anfield. Årsaken tillegges en enkelt person»

Bli medlem og mottatt medlemsbladene!
Ikke medlem? Meld deg inn her!

LEDEREN:
KVALITETSTEST FOR KLOPP
«Det er blitt sagt til det kjedsommelige, men dette er et Liverpool uten stjerner. Det er hånden som Jürgen Klopp har fått utdelt. Matchvinnere som avgjør kamper betyr svært mye på det øverste nivået, og på Anfield glimrer de med sitt fravær»

 

GARY GILLESPIE:
«Det scorer ikke nok mål og det største problemet for Klopp er det samme Brendan hadde.»

 

HENDERSON VIL VISE VEI
«2015 var et år hvor Joran Henderson var plaget av skader og ujevn form. Nå er kapteinen tilbake igjen og klar til å vise den nye manageren at han fortsatt er den rettet til å lede Liverpool inn i et nytt og spennende kapittel.

 

SUPPORTERINTERVJUET:
Odd Johannes Sætre

«Han sikter seg mot 30 kamper denne sesongen. Odd følger Liverpool hjemme og borte, enten det er i England eller ute i Europa»


SCOUSE VOICE:
Mangel på scoringer

«Hele sesongen har jeg stått fast på at Liverpool har en tropp som er god nok til å komme i topp fire, og kanskje vinne en cup eller to. Det er ikke i nærheten av å være en spillerstall som kan vinne ligaen, men i det store og det hele følte jeg at det ikke var spillerne som var problemet»






RIVALER:
LIVERPOOL OG EVERTON

«I England er det en rekke rivaler som hører til bare noen kilometer fra hverandre. De aller sterkeste rivaliseringene har imidlertid en tendens å være mellom klubber fra samme by, og i Liverpool blir enda mer fremtredende med historien om hvordan begge klubbene ble dannet»

DEN ALTERNATIVE SUPPORTERSJEFEN:
De holder til litt utenfor allfarvei, på flere måter, og synes å trives bra med det. Supporterklubben i 212 Lower Breck Road er ikke vært "offisiell" på mange år, men er fortsatt et samlingsted for røde fans fra praktisk talt alle verdenshjørner. Blant det faste inventaret er mangeårig formann Richard Pedder. 



Neste utgave:
The Kopite nr. 6 2015/16 vil være i postkassa medio mars.