LFC vil ikke la seg presse angående Sterling

Tony Barrett i The Times skriver at Liverpool ikke vil la seg presse til å gi Raheem Sterling en bedre kontrakt enn de mener han er verdt, eller selge ham til en rivaliserende klubb.

Troverdige Tony Barrett i The Times skriver i dag at Liverpool er beredt til å stå hardt mot hardt med Raheem Sterling og hans agent Aidy Ward. Ifølge avisen har de røde fra Anfield tilbudt 20-åringen en 5-årig kontrakt verdt £100.000 i uka, men at Sterling skal ha bedt om £140.000.

Klubben ser på situasjonen med samme øyne som den man hadde med Luis Suarez, hvor det for eksempel ikke var aktuelt å se på bud fra en rival som Arsenal. Til tross for at det er en erkjennelse at spillerens verdi kan synke på transfermarkedet dersom dette drar ut, vil man ikke la seg presse til et salg og vurderer det som absolutt siste utvei.

I motsetning til Suarez har ikke Sterling noen salgsklausul i sin kontrakt og Liverpool vil være beredt til å la Raheem spille for klubben også neste sesong, uten at det blir forandring på hans nåværende avtale hvor stortalentet tjener £35.000 i uka.

Raheem Sterling blir sett på som en del av Liverpools planer både på kort og lang sikt, og klubben har fortsatt håp om at partene kan komme til en løsning og at Sterling vil skrive under en ny avtale.