Liverpool avslutter Bacca-jakten

Liverpool skal ha trukket seg fra videre forhandlinger om Carlos Bacca. Synes prisen ble for stiv i forhold til alderen hans.

Liverpool skal ha vært i kontakt med Sevilla i forhold til colombianske Carlos Bacca, og vurderte ifølge Liverpool Echo å utløse utkjøpsklausulen på 21,3 millioner pund for spissen.

Men lørdag ble det kjent at Bacca allerede har blitt enig med Milan om en personlig avtale, og han ønsket derfor en rask avklaring i forhold til eventuelle andre interessenter.

Fyller 29 i september

- Jeg kan bekrefte at Milan og spilleren har kommet til en avtale, har Baccas agent Sergio Barila uttalt i helga.

Til tross for hans imponerende scoringsstatistikk på 49 mål de siste to sesongene, skal Liverpool skal ha besluttet å ikke kjøpe ham ut. 

Ifølge James Pearce i Liverpool Echo mente klubbledelsen at prisen er for høy for en spiller som snart fyller 29 år.

Saken fortsetter under bildet.

FOR DYR: Carlos Bacca (i rødt) skal ha blitt for dyr for Liverpool i forhold til alderen på 28 - snart 29 år.

Benteke fortsatt førstevalg

Aston Villas Christian Benteke skal dermed fortsatt være Liverpools førstevalg, selv om klubben ikke er villig til å betale 32,5 millioner pund som er hans utkjøpspris.

Zenit St Petersburgs Salomon Rondon skal fortsatt være et alternativ om Liverpool ikke klarer å komme til et kompromiss med Villa om belgieren.

Salomon Rondon spiller i Zenit Saint Petersburg, og skal være verdt ca 15 millioner pund.

25-åringen fra Venezuela scoret der 20 mål sist sesong. Før det har han spilt i Las Palmas, Malaga og Rubin Kazan.

I Malaga scoret han 25 mål på 67 kamper fra 2010 til 2012, og scoret deretter 13 mål på 36 kamper for Rubin Kazan. Han har i tillegg 13 mål på Venezuelas landslag.