Liverpool-duo til topps med Belgia

Simon Mignolet måtte se ett mål bak seg, men både han og Divock Origi spilte da Belgia vant gruppa.

Belgia vant 3-1 mot Israel tirsdag kveld, og sikret med det gruppeseier foran Wales i gruppe B av EM-kvalifiseringen. Med det er også Belgia på toppen av FIFA-rankingen.

Simon Mignolet fikk hele kampen mellom stengene for hjemmelaget.

Divock Origi startet kampen på benken, men kom inn for Romelu Lukaku etter 65 minutter.

Origi skal ha hatt et par brukbare muligheter i kampen.

Dries Mertens sendte belgierene i ledelsen etter 63 minutter, men det ble en hektisk avslutning på kampen. 13 minutter før slutt økte Kevin De Bruyne ledelsen, før Eden Hazard scoret det tredje etter 84 minutter.

Israel fikk sitt trøstemål ved Tomer Hemed, som headet forbi MIgnolet tre minutter før slutt.

Wales vant 2-0 mot Andorra i samme gruppe. Joe Allen og Danny Ward satt på benken hele kampen.