Liverpool-eid trio slapp ikke til i La Liga

Rafa Páez sitt Eibar slo Luis Albertos Málaga, mens Iago Aspas sitt Sevilla senket Levante.

Rafa Páez (20) kommer neppe på banen for Eibar i vår, men spanjolens lagkamerater satte en stopper for 11 kamper uten seier med 1-0-triumfen over bortesvake Málaga på Ipurua i kveld. Luis Alberto (22) var verken på banen eller på benken for gjestene, som taper terreng til Villarreal i kampen om 6.-plassen i La Liga. Eibar klatret på sin side forbi Elche og opp på 14.-plass i den spanske eliteserien.

Mikel Arruabarrena ble matchvinner for baskerne med sin fulltreffer 53 minutter ut i oppgjøret.

Les også: Tror utleid trekløver er ferdig på Anfield

Heller ikke Iago Aspas (27) fikk spilletid i kveld. Hans lagkamerater i Sevilla gjestet Levante på Ciutat de València, og scoringer av Kévin Gameiro og José Antonio Reyes sørget for at bortelaget tok med seg alle de tre poengene hjem til Andalusía. Kalu Uche reduserte for Levante drøyt kvarteret før slutt, men Sevilla hadde god kontroll på kampen og rodde greit iland seieren på fremmed gress.

Sevilla er på femteplass i La Liga, men de er à poeng med Valencia på plassen foran. Los Che har riktignok en kamp til gode på Iago Aspas & Co., som faktisk fortsatt kan klamre seg til et ørlite håp om seriegull. Det skiller riktignok ti poeng opp til serieleder Barcelona, men katalanerne gjester Sevilla på Ramón Sánchez Pizjuán til helga. Oppgjøret sendes for øvrig på MAX lørdag klokken 20.00.