Liverpool gir ikke slipp på Lucas

Besiktas konstaterer at Liverpool nekter å gi slipp på Lucas. Brasilianeren har trent som vanlig på Melwood etter Arsenal-kampen.

Liverpool Echo bekrefter at Lucas reiste tilbake til Merseyside sammen med den øvrige Liverpool-troppen etter mandagens kamp mot Arsenal i London, og brasilianeren har trent som vanlig på Melwood og forbereder seg til lørdagens kamp mot West Ham på Anfield.

Besiktas hadde håpet å få låne Lucas for hele inneværende sesong, og den tyrkiske klubben jobbet for å få til en avtale før transfervinduet stenger. Men nå har tyrkerne tilsynelatende gitt opp å sikre seg midtbanespilleren på lån.

Skadene til Jordan Henderson, Joe Allen og Adam Lallana medførte at Lucas fikk spille fra start mot Arsenal, og 28-åringen leverte en godkjent kamp før han ble byttet ut med et kvarter igjen å spille.

- Liverpool ønsker ikke å gi slipp på ham. Overgangen kan ikke finne sted uten deres velsignelse, så det er ingenting vi kan gjøre akkurat nå, siteres Besiktas-president Fikret Orman av Echo.

LES OGSÅ: - VÅR BESTE DEFENSIVE MIDTBANESPILLER