Liverpool-kvartett tilbys i Benteke-forhandlinger

Fabio Borini, Jose Enrique, Rickie Lambert og Mario Balotelli er alle tema i forhandlingene om Christian Benteke, men Aston Villa vil bare ha penger.

Onsdag kan endelig James Milner, Danny Ings, Roberto Firmino, Joe Gomez og Adam Bogdan kalle seg Liverpool-spillere, og det samme kan sannsynligvis Nathaniel Clyne.

Men fortsatt mangler sommerens aller viktigste kjøp for Brendan Rodgers: En kvalitetsspiss.

Mange navn er nevnt, noen gitt opp - men fortsatt står Christian Benteke igjen som Rodgers førstevalg.

Optimisme innad i klubben

Ifølge Paul Joyce i Express, som har gode kilder i Liverpool-miljøet skal man innad i Liverpool fortsatt være optimistiske i forhold til å lande Aston Villa-spissen - selv om man ikke er villig til å betale prislappen på 32,5 millioner pund.

Joyce skriver at Liverpool antakeligvis vil - og antakeligvis allerede har - gitt Villa tilbud om spillere som Fabio Borini, Jose Enrique, Rickie Lambert og Mario Balotelli som en del av overgangen.

Men det er sannsynlig at Aston Villa vil ha cash for belgieren, ifølge Express-journalisten.

KRAFTSPISS: Christian Benteke er fortsatt Liverpools førstevalg på topp - men prisen er høy.

Hastverk og lastverk

James Pearce i Liverpool-Echo konkluderte i en kommentar mandag med at Liverpool har lært av feilene på overgangsmarkedet fra i fjor, og at de i langt større grad har lyktes med signeringene denne sommeren.

Paul Joyce deler dette synet, men mener det viktigste ikke er gjort ennå.  

- Før Benteke er signert er det ingen grunn til løpe til for å gratulere Liverpool. Det er fortsatt en jobb å gjøre, skriver Joyce.

- Det må ikke bli noen gjentakelse av hastverket i siste minutt etter at Alexis Sanchez og Loic Remy glapp av ulike grunner, noe som ga Rodgers valget mellom Samuel Eto'o og Balotelli. Det var ikke mye til valg, men likevel et feil valg, skriver han.

- Å sette opp tempoet er en ting. Men som Liverpool har funnet ut tidligere, er det å avgjøre noe helt annet, skriver han.

LES OGSÅ: Liverpool har tydelig lært av feilene fra 2014