Liverpool møter svekket malaysisk mannskap

Flere Superliga-klubber nekter å avgi spillere til treningskampen mot Liverpool.

De malaysiske Superliga-klubbene er ikke fornøyde med tidspunktet for kampen mot Liverpool. Nå nekter flere klubber å avgi spillerne sine til treningskampen på fredag, skriver Liverpool Echo.

Les også: Nå er Liverpool på plass i Malaysia

Klubbene er blant annet misfornøyde med at kampen spilles midt i den hjemlige sesongen.

Mangler toppscoreren

Samtidig stiller Superliga-lagene seg skeptiske til hvem som står igjen med den økonomiske vinningen etter oppgjøret, som spilles på Bukit Jalil National Stadium i Kuala Lumpur.

Selangor nekter å avgi sine spillere til kampen, mens Pahang ikke ønsker å la stjernespissen Dickson Nwakaeme spille mot Liverpool. Superliga-toppscorer Dramane Traoré har selv trukket seg fra kampen, og det samme har Ali Ashfaq fra Police gjort. Dermed møter Liverpool et svekket malaysisk lag.

Saken fortsetter under bildet.


MØTER SVEKKET LAG: Liverpool-stjernene får trolig lett motstand på fredag.

– Vi føler at denne kampen ikke er til gode for oss eller landslaget. Kampen kommer bare til å gjøre promotørene rikere, og vi ønsker å holde spillerne våre friske og i form til fortsettelsen av seriespillet. Vi har gode grunner til ikke å frigi spillerne våre, sier Selangor-trener Amirudin Shari, ifølge Liverpool Echo.

Risikerer straff

Klubbene som har satt seg på bakbeina risikerer økonomisk straff fra fotballforbundet i Malaysia. I verste fall kan det ende med poengtrekk i Superligaen, skriver avisen.

Kampen mellom Malaysia XI og Liverpool spilles klokken 14.45 norsk tid på fredag.

TV 2 Sport Premium sender matchen direkte, og vi følger kampen minutt for minutt her på Liverpool.no.