Liverpool U18 - Derby U18 2-0 (1-0)

Trent Alexander-Arnold sende Liverpool i ledelsen på straffe, og hadde assist på Liverpools andre mål da Liverpool vant mot Derby.

Før kampen:

Liverpools U18-gutter startet sesongen med 1-0 tap for Manchester City, før de vant 4-3 i en høydramatisk kamp mot Middlesbrough, og tapte 0-4 i sist kamp mot Blackburn. Lørdag møter de Derby hjemme. Vi følger kampen og oppdaterer deg på høydepunktene underveis.

Liverpool stiller med dette laget mot Derby: Shamal George, Kane Lewis, George Johnston, Michel Parker, Conor Masterson, Adam Phillips, Trent Alexander-Arnold, Herbie Kane, Ben Woodburn, Paulo Alves, Ovie Ejaria. Innbyttere: Jake Brimmer, Owen Wheeler, Kris Owens.

Før kampen blir det ett minutt stillhet for den tidligere juniortreneren John Bennison som døde nylig.

Portugiseren Paulo Alves får sin debut.

1. omgang

1. min: Kampen er i gang.

1. min: Derby får kampen førse corner før minuttet er spilt.

2. min: Shamal George, som har vært på trening med førstelaget denne uka, bokser unna corneren. Bokser en nytt farlig innlegg like etter.

6. min: Liverpools kaptein Trent Alexander-Arnold blir liggende etter en hodeduell og får behandling.

10. min: Kampens beste angrep fra Liverpool. Først avsluttes det på hodet, før Johnston får godt med plass. Men mål blir det ikke.

12. min: Phillips med en nydelig ball mot Woodburn, men blir avblåst for offisde. Tvilsom avghørelse av dommeren.

17 min: Debutanten Alves kommer til en brukbar avslutning fra rett innenfor 16-meteren. Men keeper holder lett.

19. min: Woodburn med et fint dribleraid. Legger ballen til Alves, men skuddet fra utenfor 16-meteren er for svakt.

30. min: Liverpool får straffe når Ejaria blir felt etter nydelig samspill mellom han og Alves.

32. min 1-0: Trent Alexander-Arnold med en knallhard straffe opp til høyre for keeper. Hans første mål for sesongen.

34. min: Liverpool holder ballen i laget lenge, med mange gode pasninger - men litt mangel på å sette fart framover.

35. min: Kane Lewis blir liggende etter en takling, og får behandling.

41 min: Masterson stopper et godt angrep av Derby.

41. min: Derby får et skudd i tverrliggeren fra corner. Så ut som George trodde han hadde kontroll på den.

45. min Pause: Liverpool har hatt grei kontroll på kampen, men få store sjanser til begge lag. Liverpool har vært best frampå, men mangler litt i avslutningsøyeblikket. Fikk straffe etter godt samspill av Ejaria og debutanten Paulo Alves. Den satte Trent Alexander-Arnold knallhardt i nettet. Derby våknet litt til helt på tampen av omgangen med Liverpool går til pause med 1-0.

2. omgang:

46. min: Derby gjør to bytter ved pause.

49. min: McDonald er nær å score på frispark for Derby. Skuddet går bare noen centimeter utenfor.

54. min: Derby avblåses for offside.

55. min: Alves går i bakken etter en takling og må få behandling. Kommer seg på beina igjen.

57. min 2-0: Woodburn scorer sitt første mål for Liverpool. Kaptein Trent Alexander-Arnold setter fart inn mot feltet og gir uegoistisk til Woodburn, som scorer.

63. min: Ben Woodburn får ballen etter at Liverpool bryter et Derby-angrep, men blir møtt av en vegg av fire Derby-spillere.

74. min: Jake Brimmer kommer inn for Trent Alexander-Arnold. Herbie Kane tar over kapteinsbindet.

83. min: Derbys McDonald skyter over på et nytt frispark fra ca 18 meter.

92. min: Woodburn får en god mulighet på slutten av kampen, men blir pakket inn av Derby-forsvaret.

Slutt: Liverpools unggutter tok sin andre seier for sesongen med 2-0 mot Derby. Liverpool kontrollerte kampen godt, og hadde god kontroll defensivt. Trent Alexander-Arnold sto fram som kaptein med en straffescoring og seinere en assist, da Ben Woodburn scoret sitt første mål for Liverpool U18. Ingen forrykende forestilling ved akademiet, men en oppløftende seier for laget etter 4-0-tapet for Blackburn sist. Neste lørdag er det Everton som står for tur.