Liverpool U18 - Feyenoord U18 2-0

Liverpool er klare for kvartfinalen i Frenz International Cup som gruppevinnere etter en 2-0 seier over Feyenoord. Motstander i kvartfinalen blir ikke klar før i morgen. Callum Nicholas og Harry Wilson gjorde målene.

Liverpools lag: Jackson, Travis, Lewis, Brewitt (Dobie 78), Owens, Chirivella (Wilson 64), Maxwell, Madger Gomes, Canos (Phillips 46), Nicholas, Toni Gomes.
Reserver: Ejaria, Whelan, Johnson.

1.omgang:

1.min: Avspark tas.

3.min: Ben Jackson redder når Feyenoord kommer igjennom og får en stor sjanse. Avslutningen fra 16-meter går rett på Liverpool-keeperen.

7.min: Maxwell klarerer et frispark som slås inn i Liverpool-feltet.

7.min: Liverpool-kontrer, men Toni Gomes avblåses for offside.

14.min: Canos blir spilt på vei inn i feltet, men førstetouchen til spanjolen er dårlig og keeper fanger ballen.

15.min: Lewis er nær ved å heade et innlegg i eget mål. Stussen går heldigvis like utenfor, og Feyenoord får corner.

18.min: Liverpools første reelle sjanse i kampen, når Toni Gomes header et innlegg fra høyre hardt mot mål. Forsøket går imidlertid rett i fanget på Feyenoords keeper, som fanger ballen etter å ha gitt en liten retur.

20.min: Stor Feyenoord-sjanse når et frispark slås inn i feltet, og en nederlender kommer helt fri på bakre stolpe. Jackson er imidlertid nede og redder den løse avslutningen.

22.min: Jackson slår et skudd til corner, når Feyenoord får en ny brukbar sjanse og avslutter med et skudd fra 9-10 meter.

22.min: Brewitt redder Liverpool, når han blokkerer et farlig skudd til corner.

23.min: Ny kjempesjanse for Feyenoord på hjørnesparket, men i tillegg til at Jackson redder vinkes det også for offside.

23.min: Det er varmt i Indonesia, og dommeren gir spillerne en "vanningspause" midt i omgangen.

26.min: 1-0 NICHOLAS. Callum Nicholas scorer mot spillets gang. Sergi Canos forsøker et gjennomspill, og en Feyenoord-forsvarer kløner det til og forærer Nicholas ballen på et sølvfat. Han gjør ingen feil alene med keeper, og setter ballen lavt i mål.

27.min: Jackson redder et direkte frispark fra svært langt hold. Banen er humpete, og ballen spretter rett foran Liverpool-keeperen. Han gir en liten retur, men fanger raskt ballen igjen.

31.min: Feyenoord skyter like utenfor fra drøye 16.meter.

33.min: Feyenoord får et svært billig frispark i farlig posisjon.

34.min: Frisparket går over muren og rett i armene på Jackson.

34.min: Canos klarer nesten å tråkle seg gjennom Feyenoord-forsvaret, og vinner en corner.

35.min: Liverpool svært nær å gå opp i 2-0 når corneren heades hardt rett i fanget på keeper.

35.min: Nicholas får en kjempesjanse når han mottar et innlegg fra venstre. Skuddet fra kloss hold går imidlertid rett på keeper.

39.min: Tony Gomes på et raid, fyrer av fra langt hold. Keeper har ingen problemer med å stoppe forsøket.

41.min: Feyenoord på en ny farlig visitt, men skuddet går like utenfor.

42.min: Canos med et håpefullt volleyforsøk fra hjørnet av 16-meteren. Utenfor bortre kryss.

44.min: Nicholas spiller fri Canos, men keeper kommer ut og opp i beina på Canos. Stor sjanse for Liverpool, som ender med corner.

Feyenoord må ha poeng fra denne kampen for å være sikre på å få spille kvartfinale, og nederlenderne startet kampen friskt. Før "vanningspausen" midt i omgangen var Feyenoord det klart beste laget, og rundspilte Liverpool etter alle kunstens regler. Nederlenderne produserte sjanse på sjanse, uten å få ballen i mål. Liverpool tok ledelsen mot spillets gang like etter "vanningspausen", da Nicholas utnyttet svakt forsvarsspill av Feyenoord. Etter dette kom Liverpool mye bedre med i kampen, og hadde store sjanser til å øke ledelsen. Sergi Canos og Callum Nicholas har vært svært delaktige i det som Liverpool har skapt av målsjanser. Det er veldig varmt og høy luftfuktighet i Indonesia, og kampen spilles på en svært humpete og dårlig bane.

2.omgang:

46.min: Liverpool gjør et bytte i pausen. Adam Phillips, som har vært syk i forkant av kampen, kommer inn for Sergi Canos.

49.min: Godt forsvarsspill av Lewis når Feyenoord forsøker å ta seg inn i Liverpool-feltet.

51.min: Toni Gomes med et hardt langskudd som keeper må gi retur på.

55.min: Godt Liverpool-angrep der Maxwell finner Nicholas. Avslutningen går imidlertid utenfor.

56.min: Callum Nicholas får gult kort for en sen takling.

60.min: Feyenoord gjør sitt første bytte.

60.min: Phillips med et frispark fra langt hold som går rett i klypene på keeper.

64.min: Harry Wilson kommer inn for Pedro Chirivella.

66.min: Corner for Feyenoord. Brewitt får headet ballen vekk.

66.min: Feyenoord roper på straffe, etter at en heading treffer Harry Wilson, som har ryggen til.

68.min: Spillerne får en "vanningspause" også denne omgangen, på grunn av varmen.

71.min: 2-0 WILSON. Innbytter Harry Wilson gjør alt selv når han plasserer ballen lavt inne ved stolperoten fra drøye 20 meters hold. En vakker scoring!

74.min: Callum Nicholas avblåses for offside når han får en god sjanse.

76.min: Tony Gomes får en god heading reddet til corner, etter et flott innlegg fra Adam Phillips.

78.min: Josh Dobie kommer inn for kaptein Tom Brewitt.

79.min: Josh Dobie er nær ved å score ved sin første involvering i kampen etter at et frispark slås inn i feltet. Avslutningen går imidlertid utenfor.

83.min: Feyenoord bytter.

83.min: Chris Owens header unna en corner.

84.min: Feyenoord med en ufarlig avslutning utenfor fra langt hold.

85.min: Nytt Feyenoord-bytte.

87.min: Tony Gomes får en sjanse ved bakre stolpe, men klarer ikke å få kontroll over ballen.

90.min: Madger Gomes finner Adam Phillips fri inne i feltet. Keeper redder den lave avslutningen til corner. Stor sjanse for Liverpool.

90.min. To minutter er lagt til. Liverpool får en ny corner.

90.min: Wade Maxwell med en avslutning som går over.

Andre omgang ble på langt nær så sjanserik og underholdende som den første, rett og slett fordi Feyenoord var sluttkjørt i varmen. Liverpool kontrollerte omgangen fra første til siste fløytesignal, og Feyenoord skapte ikke en eneste reell målsjanse de siste 45 minuttene. Harry Wilson gjorde et utsøkt mål fra 20 meters hold, da han kontrollert satte ballen i mål med innsiden av foten. De helgule vart mye nærmere både 3-0 og 4-0 enn Feyenoord var redusering i andreomgangen. Liverpool vinner dermed gruppe A, etter å ha gått gjennom gruppespillet med tre strake seire, og er klare for kvartfinale. En kvartfinale som spilles på lørdag. Motstander blir ikke klar før i morgen.