Liverpool U18 - Wolverhampton U18 0-0

Yan Dhanda misbrukte to straffespark, da Liverpool U18 ikke klarte å slå Wolves på akademiet i Kirkby i dag, trass i massivt press mot et gjestelag som spilte med bare ti mann på banen i over 35 minutter.

Liverpools lag: Shamal George, Kane Lewis (Yan Dhanda 18), Kris Owens, Corey Whelan, Conor Masterson, Adam Phillips, Trent Alexander-Arnold, Herbie Kane, Toni Gomes (Ben Woodburn 69), Ovie Ejaria (Paulo Alves 83), Bobby Adekanye.
Reserver: Owen Wheeler, Michel Parker.

Trener Neil Critchley mønstrer kanskje sitt sterkeste mannskap for sesongen, hvor blant annet Bobby Adekanye, som kom fra Barcelona i sommer, starter sin første kamp etter at den internasjonale klareringen gikk i orden.

Kampstart er utsatt fra klokken 12.30 til 12.45, fordi Wolverhampton møtte opp på Melwood i stedet for i Kirkby.

1.min: Liverpool tar avspark. Fine spilleforhold i Kirkby.

1.min: Bare ti sekunder er spilt når Bobby Adekanye legger et farlig innlegg inn i feltet.

1.min: Trent-Alexander Arnold legger inn fra motsatt side, når Liverpool kommer på et nytt angrep. Ennå er ikke minuttet passert.

2.min: Adekanye finner seg rom inne i feltet, og skyter like utenfor venstre kryss. Kampuret viser 1 minutt og 35 sekunder.

2.min: Corey Whelan får gult kort, når han feller en Wolves-angriper like utenfor 16-meteren. Gjestene med frispark i farlig posisjon.

4.min: Frisparket går via muren og til corner. Et hjørnespark som Liverpool får ryddet unna.

6.min: Toni Gomes skaffer Liverpool et hjørnespark. Corneren fra Adekanye blir headet unna av en Wolves-forsvarer ved fremste stolpe.

11.min: Etter en hektisk start, der begge lag ikke nølte med å gå i angrep, har spillet roet seg ned litt, og det trilles nå mer ball på tvers.

13.min: Kane Lewis ligger nede etter å ha skallet sammen med lagkamerat Trent Alexander-Arnold. Backen virker litt omtåket, og må ut for å få behandling.

17.min: Wolves får frispark utenfor hjørnet av 16-meteren. Liverpool har fortsatt bare ti mann på banen.

17.min: Shamal George bokser frisparket til corner, når ballen slås inn i feltet.

18.min: Kane Lewis må kaste inn håndkledet. Yan Dhanda kommer inn.

18.min: Wolves med et kort cornertrekk, som ender i utspill for Liverpool.

20.min: Toni Gomes avanserer og skyter lavt fra 20 meter. Wolves sin keeper er nede og slår ballen ut til siden.

26.min: Adekanye skaper trøbbel for gjestene ute på flanken, med sin fart, og Wolves må ty til ulovlige midler for å stoppe nederlenderen.

27.min: Corey Whelan klarer ikke å komme høyt nok til å få styrt headingen på mål når frisparket slås mot bakre stolpe.

34.min: Kjempesjanse til gjestene, som skyter over fra hjørnet av femmeteren.

35.min: Corey Whelan er under press når han avslutter i etterkant av en corner. Avslutningen resulterer i et nytt hjørnespark for de røde.

36.min: Toni Gomes header hardt halvannen meter utenfor høyre kryss, etter et godt innlegg av Kris Owens.

40.min: Wolves på et farlig raid, men Liverpool får stoppet angrepet inne i eget felt.

41.min: Shamal George har ingen problemer med å fange et skudd fra distanse, som går rett på Liverpool-keeperen.

45.min: Ryan Leak får gult kort for å legge ned Toni Gomes midt inne på Wolves sin halvdel.

45.min: På det påfølgende frisparket forsøker Adam Phillips å skyte direkte fra svært langt hold. Ballen seiler ufarlig over mål.

Etter en forrykende start på kampen, der begge lag gikk rett på mål når sjansen bød seg, roet spillet seg etter hvert ned, og det ble mer balltrilling på tvers. Liverpool har hatt ballen mye, og har også skapt de fleste sjansene. Men gjestene er ikke ufarlige når de kommer inn i feltet. Hos Liverpool har angriperne Bobby Adekanye og Toni Gomes vært livlige, mens Kris Owens også har vært positiv på venstrebacken.

46.min: Wolves setter i gang andre omgang, etter at Liverpool-spillerne har ventet lenge på at gjestene skal komme ut av garderoben.

47.min: Adekanye med corner fra høyre. Wolves får ballen unna.

49.min: Yan Dhanda slår et farlig frispark inn i feltet. Toni Gomes header knallhardt mot mål, men en Wolves-forsvarer redder på streken. Liverpool-spillerne mener at ballen har vært over linja, men linjemannen dømte ikke mål.

50.min: Yan Dhanda med en corner, som en Wolves-forsvarer header ut til ny corner.

52.min: Herbie Kane skyter fra 20 meter via et Wolves-bein til corner.

54.min: Direkte rødt kort for Ryan Leak, som redder et volleyskudd fra Bobby Adekanye med hånda, etter et flott innlegg av Trent Alexander-Arnold. Straffe for Liverpool.

55.min: Wolves sin keeper går riktig vei, og redder Yan Dhandas lave straffespark!

55.min: Hektisk i Wolves-feltet etter straffesparket, men Liverpool klarer ikke å få ballen i mål.

56.min: Yan Dhanda skyter over fra skrått hold.

58.min. Trent Alexander-Arnold skaffer Liverpool et hjørnespark.

59.min: Corey Whelans skudd fra kloss hold stoppes av en god redning, og deretter skyter Trent Alexander-Arnold over fra distanse.

60.min: Conor Levingston får gult kort for å holde igjen Yan Dhanda 20 meter fra mål.

60.min: Ingen røde klarer å nå frem når Adam Phillips slår frisparket inviterende inn i feltet.

63.min: Conor Masterson får en smell i bakhodet, men kan fortsette.

65.min: Conor Masterson får gult kort for kjeftbruk.

66.min: Keeper redder et hardt skudd fra Yan Dhanda fra 15 meter, som går rett på Wolves sin sisteskanse. Toni Gomes klarer ikke å få kraft bak avslutningen når han forsøker å sette returen i mål.

67.min: Konstant Liverpool-press, og flere halvsjanser etter godt forspill av Bobby Adekanye, men gjestene forsvarer seg godt.

69.min: Ben Woodburn kommer inn for Toni Gomes.

70.min: God lav volley fra 16 meter av Yan Dhanda etter et hjørnespark, men igjen redder Wolves sin gode keeper.

72.min: Wolves bytter. Dominic Moan inn for Christian Herc.

73.min: Wolves på en sjelden visitt i Liverpool-feltet, men skuddforsøket blir blokkert av en rød forsvarer.

74.min: Ovie Ejaria skaffer Liverpool først et frispark, og deretter en corner.

74.min: Adam Phillips skyter knallhardt over på volley fra 16 meter.

79.min: Trent Alexander-Arnold vinner enda en corner for Liverpool.

80.min: Kris Owens skyter fra distanse via et Wolves-bein til ny corner.

80.min: Herbie Kane med en nydelig flikk ved fremste stolpe, som keeper såvidt får fistet til nytt hjørnespark.

83.min: Liverpool gjør sitt siste bytte. Paulo Alves inn for Ovie Ejaria.

84.min: Trent Alexander-Arnold bommer regelrett på ballen på et godt innlegg fra Bobby Adekanye.

87.min: Yan Dhanda felles rett innenfor 16-meteren. Ny straffe til Liverpool. Flere ønsker å ta straffesparket, men etter en del diskusjon får Yan Dhanda forsøke igjen.

87.min: En Wolves-spiller dytter Yan Dhanda i ryggen i det han skal til å ta tilløpet på straffesparket, og det blir tumulter. Dommeren forsøker å roe gemyttene.

89.min: Nytt svakt straffespark av Yan Dhanda, som keeper redder!

89.min: Keeper redder et lavt skudd fra Adam Phillips.

Landeveisrøveri er vel den beste beskrivelsen på hvordan Wolves klarte å kapre det ene poenget i denne kampen. Liverpool presset konstant i hele andre omgang, og trodde de hadde tatt ledelsen da en Toni Gomes-heading ble reddet på målstreken. Ni minutter ut i omgangen så det ut som Bobby Adekanyes volleyskudd skulle få hull på byllen, men utespiller Ryan Leak kastet seg og reddet med hånden, og ble belønnet med et fortjent direkte rødt kort. Yan Dhanda misbrukte straffesparket, men valgte likevel å prøve på nytt når Liverpool igjen fikk straffespark bare tre minutter før slutt. Usportslige Wolves-spillere dyttet Dhanda i ryggen i det han skulle ta tilløpet, og det ble et par minutter med tumulter før Dhanda fikk ta sparket. Nok en gang et svakt straffespark, som keeper reddet. Dermed ebbet kampen ut med 0-0 og poengdeling, noe som Liverpool har all grunn til å være svært skuffet over.