Liverpool U19 til finale i Tyskland

Liverpool er klare for finalen i Volksbank-Cup i Tyskland, hvor de møter 1 FC Nürnberg klokken 17.30 i ettermiddag, etter å ha slått Tottenham på straffespark-konkurranse i semifinalen.

Liverpool fikk semifinalens første sjanse etter fem minutter, men Tottenham klarerte til corner. Cameron Brannagan hadde en avslutning etter ni minutter, men Spurs sin keeper hadde ingen problemer med å stoppe forsøket.

Liverpool presset, og hadde tre cornere på rappen, uten å skape store målsjanser. De scoret imidlertid på kampens første store sjanse, etter 20 minutters spill. Harry Wilson var den som nettet.

Tottenham utlignet ved Harrison bare minuttet etter pause. (Kampene spilles over 2x25 minutter).

Liverpool presset deretter på for å ta føringen igjen, og Sheyi Ojo hadde en god avslutning ni minutter ut i omgangen.

Mot slutten av omgangen var det Liverpool som hadde initiativet og som presset for et seiersmål. Men det kom ikke. Og kampen måtte altså avgjøres på straffespark-konkurranse.

Den straffespark-konkurransen vant Liverpool 4-3.