Liverpool U21 – Fulham U21 1-2

Alex O'Hanlon ga Liverpool-reservene ledelsen, men Fulham snudde og vant med to raske scoringer.

Sluttrapport: Liverpool presset på for utligning den siste drøye halvtimen, men Fulham forsvarte seg bra og holdt unna. Særlig avgjørende var keeper Marek Rodak, som vartet opp med flere ypperlige redninger. Liverpool skapte nok til å vinne kampen, men Fulham var samtidig giftige på overganger. Ryan Kent og Samed Yesil gjorde comeback etter skadeopphold, mens José Enrique også fikk en drøy time med fotball.

90 min: Kampen er slutt. Fulham U21 slår Liverpool U21 med 2-1!

90 min: Den skal jo sitte, da, Sinclair! Brannagan går og går, men til slutt slipper han fra seg ballen. Det oppstår klabb og babb i Fulham-forsvaret, og plutselig står Sinclair fri på seks-sju meter. Han pirker ballen mot mål, men Fulham-keeper Rodak kaster seg inn og nekter Liverpool 2-2!

90 min: Maguire kommer til innlegg, men Cole blokkerer.

90 min: Kent setter fart fremover, men stikkeren mot Sinclair blir for lang.

90 min: Fire minutter er lagt til

89 min: Lite skjer foran de to målene nå.

87 min: Fulham er flinke til å stykke opp oppgjøret i sluttminuttene.

85 min: Kampen er inne i en veldig uryddig fase nå.

84 min: Sinclair prøver å finne rom i Fulham-boksen, men spissen kommer ikke til skudd.

82 min: Dembélé skyter ballen ut av stadion når han forsøker seg fra 16 meter.

79 min: Så treffer Fulham tverrliggeren! Først må Liverpool-keeper Vigoroux hente frem en god beinparade på en avslutning fra skrått hold, men Fulham holder trykket oppe. Williams legger ballen til rette og skrur ballen i tverrliggeren fra 20 meter, før returen ramler ned i beina på Erdin. Fra kloss hold setter han ballen utenfor lengste stolpe. Der får Fulham tre svære sjanser til å punktere matchen!

78 min: Det har roet seg litt ned etter et voldsomt stormløp de siste minuttene.

74 min: Kent er over på venstrekanten nå. Flankespilleren skjærer inn i banen og banker til med høyra, og skuddet har retning langhjørnet. Fulham-keeper Rodak er nok en gang med på notene og slår ballen til corner. Det er nesten utrolig at ikke Liverpool har fått utligningen!

73 min: Cleary header rett på Rodak på et hjørnespark fra Brannagan.

70 min: Rodak i Fulham-buret er stor nå. Chirivella spiller fri landsmann Canós med en deilig stikker, og spissen klemmer til fra 14-15 meter. Rodak redder, men må gi nok en retur. Yesil er først på den, men Rodak er lynraskt oppe og blokkerer avslutningen fra tyskeren. Fulham får til slutt ballen unna.

68 min: Der skal det jo stå 2-2! Yesil vender fint opp inne i Fulham-feltet, men avslutningen fra ti meter blokkeres av keeper Rodak. Returen havner hos Canós, som fra skrått hold setter ballen utenfor det åpne målet. Spanjolen er ikke særlig fornøyd med egen innsats i den situasjonen.

67 min: Yesil skyter i Fulham-blokka fra 14-15 meter etter flott forarbeid av Canós.

66 min: Liverpool trykker voldsomt på for utligning nå.

63 min: Samed Yesil gjør comeback fra skade når han erstatter José Enrique.

62 min: Herlig initiativ av Kent på høyrekanten. 18-åringen dundrer forbi Evans og slår knallhardt og lavt inn foran mål. Canós er noen centimetere unna å styre inn utligningen, men ballen suser forbi alt og alle og ruller en snau meter til side for den lengste stolpen til Fulham-keeper Rodak.

61 min: Sinclair slår lavt inn foran mål, men Canós får ikke klem på avslutningen når han skal styre ballen i mål ved første stolpe. En Fulham-forsvarer blokkerer, og ballen går inn til keeper Rodak.

58 min: O'Hanlon kjører en frekk variant når han kliner til på et frispark fra sidelinjen, men Fulham-keeper Rodak er med på notene og redder. Slovaken gir retur, og den er Sinclair først på. Fra skrått hold skyter han rett i fanget på Fulhams sisteskanse. Stor sjanse for Liverpool, det der.

56 min: Det er Fulham som styrer kampen for øyeblikket.

54 min: Canós får seg en smell i duell med en Fulham-spiller, men spanjolen kan fortsette kampen.

51 min: Ryan Kent gjør comeback etter skade når han erstatter navnebror Ryan McLaughlin.

50 min: Sinclair kriger i Fulham-boksen, men 18-åringen får ikke vendt opp og skutt.

49 min: Rolig åpning på andre omgang i Chester.

46 min: Fulham ruller i gang de siste 45 minuttene.

Pauserapport: Liverpool begynte best og dominerte kampen de første halvtimen. I det Fulham var i ferd med å komme seg inn i oppgjøret, fikset Alex O'Hanlon 1-0-ledelse for Liverpool med en fin avslutning fra spiss vinkel. Fulham utnyttet imidlertid sviktende konsentrasjon i Liverpool-forsvaret og scoret to raske mål like etter 1-0-scoringen. Dermed leder Fulham 2-1 etter halvspilt kamp i Chester.

45 min: Det er pause i Chester. Fulham U21 leder 2-1 mot Liverpool U21.

43 min: For en spiller denne Dembélé er. Man kan skjønne hvorfor PSG ikke ønsket å miste unggutten, for han har virkelig herjet med Liverpool-forsvaret det siste kvarteret. Nå drar han seg fri fra tre-fire rødtrøyer og klinker til fra hjørnet av 16-meteren, men skuddet suser noen meter over vinkelen.

40 min: Det var to raske kalddusjer for Liverpool, det. De røde har hatt full kontroll på denne kampen, men mistet konsentrasjonen og ga Fulham to muligheter. De tok londonerne godt vare på.

37 min: Fulham har snudd kampen og leder 2-1! Mousa Dembélé gjør nydelig forarbeid på høyrekanten, før han finner Adeyato Edun foran mål. Fra 13-14 meter dunker midtbanespilleren ballen hardt i hjørnet bak Lawrence Vigoroux. Flott angrep og glimrende avslutning, og Fulham leder!

33 min: Fulham svarer umiddelbart, og det står 1-1! Mousa Dembélé slippes fint fri alene med Liverpool-keeper Lawrence Vigoroux. Franskmannen beholder roen og triller kula kjølig under hjemmelagets målvakt, som ikke kunne gjøre stort med den. God overgang av Fulham.

30 min: 1-0 til Liverpool! José Enrique spiller fri Alex O'Hanlon med en flott pasning, og midtbanespilleren tar med seg ballen med en fin berøring. Alene med Rodak tupper han ballen i langhjørnet bak Fulham-målvakten, og hjemmelaget tar føringen. Flott scoring, var det også.

29 min: Dembélé prøver seg fra vanskelig vinkel. Han mislykkes, men Fulham er mer med nå.

26 min: Fulham setter opp et langt angrep, som ender med at Cleary klarer innlegget fra Cole.

22 min: Brannagan brenner til fra 22-23 meter. Skuddet suser fem-seks meter over mål.

20 min: Så fortsetter McLauglin å plage Evans på høyresiden. Nordiren finner O'Hanlon foran mål, men midtbanespilleren får ikke skikkelig dreis på avslutningen fra 14-15 meter.

16 min: McLaughlin dribler seg fri på høyrekanten og slår hardt inn mot første stolpe. Sinclair prøver å flikke ballen i mål, men spissen er under hardt press av en Fulham-stopper. Ballen går dermed inn til keeper Rodak. McLaughlin har vært frisk på høyrekanten de siste minuttene her.

15 min: Sinclair skaffer seg rom inne i Fulham-boksen, men 18-åringen får ikke løsnet skudd.

13 min: Canós får kampens første mulighet etter at Sinclair tvinger Fulham-forsvaret til å gi bort ballen. Spanjolen kommer til avslutning, men en hvitkledd forsvarer får kastet seg inn og blokkert.

9 min: Det meste foregår på Fulhams banehalvdel i åpningsminuttene.

6 min: Nok en gang er José Enrique involvert. Innlegget fra venstre bokses imidlertid unna av Fulham-målvakt Rodak i duell med Sinclair. Liverpool har åpnet kampen godt her.

4 min: José Enrique slår inn fra venstre, og Liverpool-spillerne roper på hands og straffespark når ballen spretter opp i kroppen på en Fulham-spiller. Dommeren vinker spillet videre.

3 min: Dembélé skyter fra distanse for Fulham. Skuddet går langt over og utenfor.

2 min: Canós finner rom inne i straffefeltet til Fulham, men ballen går inn til bortelagets keeper.

1 min: Liverpool med avsparket i solskinnet i Chester.

Liverpool U21: Vigoroux, Randall, José Enrique, Cleary, Maguire, Chirivella, McLaughlin, O'Hanlon, Sinclair, Brannagan, Canós. Benk: Firth, Trickett-Smith, Kent, Pelosi, Yesil.

Liverpool kan klatre til topps på tabellen med seier mot Fulham i Chester i ettermiddag. De røde er poenget bak Manchester United i U21-serien, mens Fulham ligger nest sist på tabellen.

Se også: Du kan finne sesongstatistikk for U21-laget her

José Enrique er tilbake på fotballbanen og starter for U21-laget, mens Wigan-utleide Jerome Sinclair også er i startoppstillingen. Ellers er det verdt å merke seg at Samed Yesil (20) sitter på benken og er spilleklar etter langtidsskade, mens Ryan Kent (18) er klar igjen etter å ha slitt med ryggen de siste månedene.

Oppgjøret overføres direkte på LFC TV med sendestart klokken 15.30.