Liverpool U21- Leicester U21 2-1

Leicester tok ledelsen etter 39 minutter, Daniel Cleary headet inn utligningen etter 58 minutter, før Cameron Brannagan fullførte snuoperasjonen med et herlig skudd etter 64 minutter.

Liverpools lag: Ward, Randall, Hart, Cleary, Maguire, O’Hanlon, Wilson (Whelan 73), Brannagan, Sinclair, Ojo, Kent.
Innbyttere: Vigouroux, Canos,Trickett-Smith, Yesil

Leicester: Hamer, Pearson, Chilwell, McCourt, Davis, Sesay, Dodoo (Miles 46), Rowley, Stankevicius, Panayiotou, Barmby
Innbyttere: Kipre, Maddison, Rowe, King

Tabell U21

3.min:
Leicester har den første avslutningen da McCourt skyter fra drøyt 20 meter, men rett på Ward.

11.min: Ryan Kent får en smell, tilsynelatende i det venstre kneet, men reiser seg og til tross for lett halting vil håpe å løpe det av seg.

14.min: Sheyi Ojo forserer framover, prøver seg med en bender mot det bortre hjørnet fra 20 meter og er ikke langt unna.

17.min: Harry Wilson med et heller vilt forsøk med sin venstrefot fra langt hold, men langt over og utenfor.

22.min: Kjempesjanse for Leicester da de blå kommer fram på sin høyreside, Liverpools midtforsvar greier ikke å håndtere overlegget og ballen havner i beina til Panayiotou på 5-6 meters hold. Han smeller til, men Danny Ward gjør en strålende redning da han som en katt kommer seg bort i hjørnet og får slutt ballen til corner.

23.min: I etterkant av corneren havner ballen i returrommet, med skuddet fra Leicester havner en liten meter på utsiden av stolpen.

28.min: Ny kanonredning av Ward da Stankevicius uforstyrret får gå opp og heade et overlegg fra høyre. En enhåndsredning fra Liverpools keeper gjør at det fortsatt er målløst.

33.min: Leicester får et frispark fra 20 meter og McCourt skyter like utenfor den nærmeste stolpen.

39.min: 0-1 DAVIES - Leicester tar ledelsen da midtstopper Joe Davies header et dypt frispark ved motsatt 5-meter og ballen går i en bue over Ward og inn i det bortre hjørnet.

Skuffende 1.omgang av Liverpool. Selv om de har truet ved enkelte anledninger, først og fremst gjennom noen hurtige forseringer av Ryan Kent, kunne vi ikke notere en eneste skikkelig avslutning fra de røde de første 45 minuttene. Leicester på sin side har vært farlige når de har kunnet slå innlegg inn i Liverpools straffefelt, ofte etter at man har kommet fri eller hatt frispark fra sin høyreside. Det var et slikt frispark som gjorde at gjestene tok ledelsen da Liverpools beste spiller, keeper Danny Ward, for en gangs skyld ikke greide å redde de røde. Trener Michael Beale vil forlange langt mer av sine gutter i 2.omgang.

46.min:
Miles inn for Dodoo hos Leicester.

48.min: Panayiotou får en ny sjanse for Leicester, sender ballen mot det bortre hjørnet, men igjen er Ward med på notene og gjør en god redning.

49.min: Liverpool slår inn fra venstre, Wilson prøver et ambisiøst volleyforsøk ved motsatt hjørne av 16-meteren, men waliseren får ikke skikkelig treff og ballen går rett i fanget til keeper.

58.min: 1-1 CLEARY - Alex O'Hanlon slår et frispark fra venstre, midtstopper Dan Cleary kommer seg fri inne i feltet og header kontant inn utligningen.

62.min: Ojo går selv når han kanskje skulle ha spilt til bedre plasserte medspillere inne i feltet, men forsøket er bare noen centimetere på utsiden av den bortre stolpen.

Endelig begynner Liverpool å styre mer av hendelsene.

64.min: 2-1 BRANNAGAN - O'Hanlon med et nytt overlegg fra venstre, keeper bokser og snubler i Sinclair da han skal tilbake på streken, men Cameron Brannagan utnytter det hundre prosent ved å klinke ballen i nettaket fra 20 meter.

69.min: Sinclair header et frispark mot det bortre krysset, men keeper får en finger på ballen. Minuttet før hadde Kent et brukbart skuddforsøk.

73.min: Whelan inn for Wilson hos Liverpool.

80.min: King inn for Barmby hos Leicester.

83.min: Rowe inn for Rowley hos Leicester.

83.min: Ojo utfordrer høyresiden av Leicesters forsvar to ganger i løpet av noen sekunder, og er nærmest den andre gangen da forsøket mot bortre stolperot stryker på utsiden.

84.min: Canos inn for Kent hos Liverpool.

86.min: Connor Randall i dommerens bok etter en sen takling.

88.min: Samed Yesil får noen få minutter på topp hos Liverpool. Inn for Sinclair.

90.min: Innbytter Canos kommer seg frem langs dødlinjen, men forsvaret til Leicester får sendt innlegget ut til corner. Mest Liverpool i sluttminuttene.

90+2.min: Leicester får en mulighet på overtid, og den er stor. Et frispark blir flikket videre og innbytter Rowe sender ballen en meter til side for et gapende mål.

I en time kunne Liverpool takke sin keeper Danny Ward for at de var inne i kampen mot et fysisk sterkt Leicester som ikke minst var farlige på dødballer. Snart begynte imidlertid de røde å få litt mer kontroll på midtbanen og ikke minst fikk i gang Sheyi Ojo ute på venstrekanten. Han skapte stadig problemer for gjestene og snart hadde de røde utlignet ved Daniel Cleary etter en dødball. Cameron Brannagan sendte så hjemmelaget i ledelse og til midlertidig tabelltopp da han banket inn 2-1. Den siste halve omgangen var Liverpool nærmere 3-1 enn Leicester var utligning.