Liverpool U21 - Norwich U21 4-4

Liverpool U21 måtte nøye seg med uavgjort 4-4 i sin siste seriekamp for sesongen, etter å ha ledet 3-0 til pause. Gjestene fikk også en mann utvist i 2.omgang.

Liverpool: Ward, Randall, Maguire, Williams, Cleary, Stewart, Wilson (O'Hanlon 77), Brannagan, Yesil (Canos 66), Ojo, Kent.
Ubenyttede reserver: Trickett-Smith, Vigouroux, Hart.

Norwich: Matthews, Hall-Johnson, Efete, Grant (King 46), McFadden, Crowe, Norman, McGrandles, Morris, Jacob Murphy, Josh Murphy
Ubenyttede reserver: Killip, Cantwell, Couzens, Ramsey

Dette er tredje gang denne sesongen at Liverpool U21 spiller på Anfield.

Det er i dag 30 år siden brannen på Valley Parade i Bradford, og før kampen holdes det etts minutts stillhet for å minnes de 56 som omkom i brannen.

1.min: Norwich tar avspark, og spiller mot The Kop i første omgang.

5.min: Kevin Stewart forsøker seg med et langskudd, som treffer en Norwich-forsvarer og triller inn til keeper.

7.min: Josh Murphy kommer alene mot Danny Ward, men Norwich-spissen avblåses for en marginal offside.

9.min: Jordan Williams med en viktig og god takling rett utenfor egen 16 meter.

10.min: Harry Wilson på et langt løp legges ned like utenfor Norwich sin 16-meter av McFadden. Norwich-forsvareren får tilsnakk, og Liverpool har et frispark i god posisjon.

11.min: Wilson setter frisparket rett i muren.

14.min: Ojo spiller Yesil inne i Norwich-feltet, men tyskeren klarer ikke å få kontroll over ballen, hardt presset av to forsvarere.

15.min: Cameron Brannagan klarerer et farlig innlegg til corner for Norwich. Hjørnesparket heades høyt over mål.

18.min: Carlton Morris bommer på nærmest åpent mål, etter at Danny Ward bokser en heading fra nærmest død vinkel ut i feltet. Der burde gjestene tatt ledelsen!

20.min: 1-0 JORDAN WILLIAMS. Daniel Cleary stusser en corner fra høyre, og bak i feltet står Jordan Williams helt ledig og kan sette ballen kontant lavt i mål fra 5-6 meters hold.

24.min: Norwich-corner blir ryddet unna av Liverpool-forsvaret.

27.min: 2-0 RYAN KENT. Harry Wilson finner Ryan Kent på løp inn i feltet med en helt utsøkt pasning, og Kent setter ballen kontrollert i langhjørnet via stolpen og i mål.

29.min: Harry Wilson driver fremover og skyter fra drøye 20 meter, men Norwich-keeperen redder uten nevneverdige problemer.

32.min: Norwich-spillerne roper på straffespark når Harry Wilson dytter en Norwich-angriper inne i feltet. Vertene heldige når dommeren unnlater å blåse.

34.min: Daniel Cleary får hodet på et farlig innlegg fra høyre. Corner til Norwich.

35.min: 3-0 CAMERON BRANNAGAN. Liverpool kontrer etter hjørnesparket. En klarering havner hos Cameron Brannagan, som skyter fra 25-30 meter. Ballen sniker seg inn i langhjørnet bak en dekket keeper.

42.min: Yesil felles like utenfor 16-meteren, nede ved dødlinja. Det påfølgende frispark-trekket til Liverpool lykkes ikke.

45.min: To minutter er lagt til i første omgang.

45+2.min. Danny Ward gjør en meget god redning på et forsøk fra Efete.

45+2.min: Daniel Cleary må ha behandling etter å ha fått en smell i nesen fra egen keeper i duellen etter Wards gode redning. Stopperen blør fra nesen.

45+3.min: Harry Wilson ligger ned etter en ettersleng.

Liverpool har vært svært effektive i første omgang, og leder med imponerende tre mål etter de første 45 minuttene. Alle fine scoringer, Den første av Jordan Williams etter en corner, der han fikk stå helt umarkert bak i feltet. 2-0 kom på kampens flotteste angrep så langt, der pasningen til Harry Wilson og avslutningen til Ryan Kent var av ypperste merke. 3-0 kom på et langskudd fra Cameron Brannagan, etter en Liverpool-kontring. Denne scoringen burde kanskje Norwich sin keeper ha avverget. Gjestene har ikke vært ufarlige, og ble snytt for et straffespark da Wilson dyttet en Norwich-spiller inne i feltet. I tillegg har gjestene bommet på åpent mål og blitt stoppet av Danny Ward, så 3-0 er nok noe i overkant etter spill og sjanser.

46.min: Norwich-bytte. Cameron King inn for Ray Grant.

48.min: Connor Randall suser fremover, og kombinerer med Samed Yesil inne i Norwich-feltet, men avslutningen går rett i klypene på gjestenes keeper.

50.min: Ryan Kent på raid felles stygt av McGrandles.

53.min: Wilson med et skudd som har god retning, men som treffer en Norwich-spiller og går til corner. Godt forarbeid av Ojo.

54.min: Joe Maguire stopper en Norwich-kontring med å holde i trøya.

57.min: Danny Ward bokser et farlig innlegg unna.

58.min: Daniel Cleary får tilsnakk etter en stygg takling. Er heldig som slipper kort. Norwich har frispark i farlig posisjon, 20 meter fra mål.

59.min: Josh Murphy setter frisparket rett i muren, og returen blåses opp på tribunen.

60.min: 3-1 JOSH MURPHY. Josh Murphy løper fra Liverpool-forsvaret, og skyter knallhardt og velplassert i mål fra 16 meter.

62.min: Conor Randall med en kjempepasning til Ryan Kent, men den hurtige vingen får et dårlig touch når han kommer alene mot keeper.

62.min: Danny Ward med en ny viktig redning.

63.min: Ny stor Norwich-sjanse resulterer i corner. Vertene er hardt presset nå.

63.min: 3-2 CARLTON MORRIS. Norwich med et cornertrekk, og ballen slås lavt inn i feltet for styring. Morris setter ballen enkelt i mål.

66.min: En anonym Samed Yesil forlater banen. Sergi Canos kommer inn.

69.min: 3-3 JOSH MURPHY. Jakob Murphy lurer offside-fella, og etter en duell med keeper Ward får han spilt ballen til tvillingbror Josh, som setter ballen i det tomme målet.

72.min: Fullstendig panikk i Liverpool-forsvaret, når gjestene ruller opp angrep etter angrep.

74.min: Liverpool får straffe, etter at Ojos skudd blir reddet med hånden på streken av en Norwich-spiller. Godt forarbeid av Conor Randall. Reece Hall-Johnson blir utvist.

76.min: 4-3 SHEYI OJO (STRAFFE). Meget godt straffespark av Ojo, som setter ballen hardt og lavt nede til høyre. Keeper går feil vei.

76.min: Norwich-keeper Matthews får gult kort for protester.

77.min: O'Hanlon kommer inn for Wilson.

78.min: Morris får en stor sjanse, men Danny Ward redder.

79.min: Canos med en god avslutning, men keeper Matthews er med på notene.

80.min: Liverpool får en corner, som tas kort.

81.min: JOSH MURPHY 4-4. Murphy smeller ballen i mål fra skrått hold, 6-7 meter fra mål. Passivt av Liverpool-forsvaret. Hat-trick av Murphy!

84.min: Randall og Canos med godt spill, men McGrandles får ryddet innlegget unna.

86.min: Canos finner Ojo med et innlegg, men spissen får ikke nok kraft bak headingen som også går utenfor.

89.min: Cameron Brannagan må gi en corner. Conor Randall får hjørnesparket unna.

90.min: Canos roper på straffe etter en Liverpool-kontring. Får det ikke.

90.min: Fire minutter er lagt til.

90+1.min: Ryan Kent finter seg forbi et par forsvarsspillere, men det lave skuddet fra 16 meter går et stykke utenfor.

Norwich gikk ut i hundre i andre omgang, og tok Liverpool fullstendig på senga med tre scoringer på ni minutter midtveis i omgangen. Men et drøyt kvarter før slutt ble gjestene redusert til ti mann etter at Hall-Johnson stoppet Sheyi Ojos skudd med hånden i målgården. Ojo scoret selv på straffesparket, og alle trodde at Liverpool ville ta seieren. Men banens beste spiller, Josh Murphy, ville det annerledes, og gjorde sitt tredje mål for omgangen og fastsatte sluttresultatet til 4-4 i en meget underholdende kamp. Resultatet betyr at Liverpool i beste fall kan bli nummer to i U21 Premier League, men mest sannsynlig blir det en tredjeplass til slutt.