Liverpool vurderer bud på Firmino

Påvirket av usikkerheten rundt Raheem Sterling tror engelske aviser at Liverpool vil arbeide hardt for å få inn mer angrepsstyrke. Fortsatt interesse for Christian Benteke, i tillegg til en russisk ving.

Både The Times og Express skriver at Liverpool vurderer å legge inn et bud på Roberto Firmino. Den offensive midtbanespilleren som har scoret 49 ganger på 153 kamper for Hoffenheim og som nå er opptatt med Copa America.

Manageren til Firmino, Roger Wittmann, har blitt sitert på at han forventet at hans klient spiller i Premier League neste sesong, men Manchester United skal også være meget interesserte.

Firmino skal ha en prislapp på 30 millioner euro, eller £21,4M.

Ifølge Tony Barrett og The Times er Liverpool også interessert i vingen Denis Cheryshev. Den russiske 24-åringen tilhører Real Madrid, men var siste sesong på utlån til Villarreal.

På Anfield er man også fortsatt interessert i Christian Benteke, men Liverpool skal ikke være interessert i å betale utkjøpsklausulen på £32,5M som Aston Villa ønsker og skal ha begynt å vurdere andre alternativer.