Lovende takter av Coutinho og Benteke

Brendan Rodgers ser tegn på at samspillet mellom Philippe Coutinho og Christian Benteke begynner å sitte som det skal.

Coutinho og Benteke er blitt matchvinnere i hver sin match så langt i årets Premier League, og begge var veldig nær scoring i den målløse kampen mot Arsenal.

- Gode spillere kan spille sammen. Det er klart. Du ser løpene og bevegelsene, sier Brendan Rodgers til Liverpool Echo.

- Benteke har en vidunderlig teknikk

- Da Christian kom hit handlet alle overskriftene om at han bare var en rambukk på topp. Jeg tror han har fått vist ganske godt, spesielt i kampen mot Arsenal, at han også er en vidunderlig fotballspiller.



IKKE BARE EN RAMBUKK: Christian Benteke har en slepen teknikk til å være en så stor spiller. 

- En del av omtalen av ham har vært feil på grunn av størrelsen hans. Når jeg ser ham på nært hold på trening ser jeg at han har en vidunderlig teknikk til å være en så stor spiller. Han har også gode bevegelser. Han er atletisk og kommer på løp bak forsvaret. Han må bare trene på brassespark! Kombinasjonsspillet mellom ham og Philippe Coutinho og de andre spillerne blir bedre hele tiden.

- Coutinho har vokst som spiller

Nevnte Coutinho ble i dag kalt inn i den brasilianske landslagstroppen på grunn av skader på Chelsea-duoen Oscar og Ramires.

- Han ønsker virkelig å spille for Brasil, og alle kan se at han er en spiller som bør være i landslagstroppen. Det er det ikke tvil om.

- Jeg vet de har klassespillere, men dette er en gutt som bør ha en stor fremtid med Brasil. Han fokuserer alltid på Liverpool, og å gjøre sitt beste her. Du ser hvordan han har vokst som spiller og utviklet seg på de par årene han har vært her.

KLASSESPILLER: Philippe Coutinho bør være selvskreven på det brasilianske landslaget, mener Liverpool-manager Brendan Rodgers.