Lovren best mot WBA

Resultatet var skuffende, men Liverpool hadde nok sjanser til å slå WBA. Størst av dem alle var Lovrens heading kort tid før slutt. Han var Liverpools bestemann.

Mignolet 6WBA hadde nesten alle spillerne sine på egen banehalvdel det meste av kampen, noe som gjorde dette som en ganske enkel kamp for Simon. Hadde en god beinparade i sluttminuttene og måtte også ved en annen anledning strekke seg.
Can 5Spilte ingen framtredende rolle i denne kampen. Løper mye og er en forsvarsspiller som på grunn av hjemmelagets spilleopplegg oppholder seg en god del i angrep.
Skrtel 6Hadde sammen med sin kroatiske midtstopperkollega en rolig førsteomgang. WBA hadde en periode mot slutten der de yppet seg. Skrtel var sikkerheten selv.
Lovren Liverpools beste7Reddet en av WBAs største muligheter på streken. Har flere brukbare muligheter til nettkjenning, blant annet et innlegg fra Gerrard som han header like over mot slutten. Bidro en god del oppe og ryddet bra unna bak. Liverpools beste spiller.
Ibe 5Tverrliggeren hindret et mål av Ibe på den første gode muligheten for Liverpool i andre omgang. Var borte i andre omgang, men ble litt mer synlig i andre omgang. Spesielt da han og Sterling byttet plass. Byttet ut et drøyt kvarter før slutt.
Henderson 5Var forholdsvis anonym i denne kampen. Hadde blant annet uvant mange feilpasninger på The Hawthorns.
Gerrard 6Løp atskillig mer enn det han gjorde mot Aston Villa sist søndag. Captain Fantastic er ikke i form. Hadde flere svake pasninger og skuddene sitter heller ikke der de skal. Kom seg litt mot slutten og kunne fått assist på en god pasning til Lovren, som headet over.
Johnson 5Småsov på en god Gardner-mulighet i andre omgang. Jobbet mer enn han pleier og viser igjen at han er bedre offensivt enn defensivt.
Coutinho 6Hadde en kjempesjanse fra over 20 meter ti minutter før slutt. Ballen gikk like over. Forsøker seg på en del offensive raid, men har en tendens til å velge de vanskelige løsningene. Svært mange av gjennombruddspasningene hans endte i et WBA-bein.
Sterling 5Kan med fordel spille ballen tidligere. Lykkes ikke i like stor grad med fintene som før. Ikke helt venn med ballen. Spilte bedre på høyresden enn venstre.
Balotelli 4Stasjonær. Stillestående. Lite arbeidssom. Hadde dårligere arbeidsvilkår mot WBAs to lave firere, men med sin slappe holdning, gjør han jobben mot oppasserne litt lettere enn det kunne vært.
Borini 0Fikk 16 minutter for Balotelli og løp mer enn sin landsmann. Kom ikke til noen målsjanser.
Lallana 0Fikk et drøyt kvarter for Ibe. Rodgers ville ha mer bevegelse og fikk det med Lallana. Det holdt nesten.