Lovren i full trening

Dejan Lovren har ikke vært på banen eller benken i de to siste kampene, men kan bli involvert mot Bolton på lørdag. En rekke unggutter med på dagens trening på Melwood.

Uvisst av hvilken grunn har ikke Dejan Lovren vært med i Liverpools tropp de to siste kampene mot Aston Villa og Chelsea. Hvorvidt det har med å gjøre at er vraket både fra startoppstilling og benk, eller om han har vært syk eller skadet, det har det ikke kommet noen opplysninger om og ble heller ikke spurt om på dagens pressekonferanse.

Siden Brendan Rodgers har bekreftet at det vil bli en del utskiftninger til kampen mot Bolton, vil en anta at det kan være aktuelt å sette inn den store kroaten til lørdagens oppgjør. Ikke minst siden Kolo Toure nå er opptatt med Afrikamesterskapet.

Bilder fra dagens trening som Liverpoolfc.com har lagt ut viser at Dejan Lovren deltar i spilletrening og tilsynelatende er helt fit for fight. Ved siden av Jordan Rossiter, som manageren har sagt vil være med i troppen mot Bolton, kunne en via disse bildene også se en rekke unggutter, inkludert Daniel Trickett Smith, Jordan Williams, Ryan McLaughlin, Joe Maguire, Daniel Cleary, Will Marsh og keeper Lawrence Vigouroux.