Lovren var forsvarssjef

Dejan Lovren er i form og hadde rollen som forsvarssjef da Martin Skrtel ble sittende på benken i Sion. Kroaten var Liverpools beste etter vår mening.

Mignolet 6Sto stødig bak en solid forsvarsfirer i Sveits. Ble ikke satt på de store prøvene i denne kampen.
Clyne 6God innsats og hadde flere bra bidrag framover på banen. Flink til å vinne duellene og ha rett timing i hodeduellene. God også til å invitere til veggspill framover på banen.
Toure 6Hadde en skumme feilpasning som kunne blitt farlig i første omgang. Det gikk heldigvis bra denne gang. Forøvrig en grei kamp på midtstopperplass.
Lovren Liverpools beste7Er i kjempeform for tiden. Ga noen klare meldinger til forsvarsfireren i første omgang og viser at han kan ta sjefsrollen bakerst når Skrtel ikke spiller. Liverpools bestemann.
Smith 7Starter sin første A-lagskamp. Spiller med selvtillit og drive på venstrekanten. En spennende spiller, som kom veldig bra fra oppgaven både bakover og framover. La igjen respekten i garderoben og ga blant annet en solid dose juling til flere Sion-spillere.
Henderson 6Godt å se Jordan i førsteelleveren og det er ikke å forvente at han skal være i ypperste kampform nå. Merker det blant annet på ballmiss som ikke er så ofte man ser når han er i form.
Milner 6Løper og løper og går i de tøffeste duellene. Det er ikke kreativt alt han gjør, men et steg framover i forhold til de siste kampene. Erstattet etter timen.
Can 6Fikk seg en tøff smell i leggen etter en drøy halvtime, men fortsatte. Hadde også flere rare feilpasninger og leverte ikke blant sine beste kamper.
Lallana 6Er god i servitørrollen bak angriperne. Flink til å finne rom og løpe i dem. Men det ble ikke så mye utav det denne gang. Fikk en smell i nakken etter en snau halvtime.
Firmino 5God med ballen de få gangene han fikk den. Var merkverdig borte i lange perioder i denne kampen. Ikke så mye involvert. Byttet ut helt mot slutten.
Origi 6Hadde to kjempesjanser i første omgang. Først da han på merkverdig vis traff leggen og ballen gikk bak han og ikke foran han. Så et skudd fra 20 meter som gikk like utenfor. Er løpsvillig og får noen involveringer. Spiller med selvtillit og utfolder seg litt mer nå enn tidligere.
Brannagan 0Fikk noen minutter for Firmino på slutten.
Rossiter 0Spilte et kvarter for Henderson. Gjorde ikke så mye ut av seg, foruten det som holdt på å bli en farlig ballmiss som bakerste mann.
Coutinho 0Mangler noen sekunder på å få poeng. Hadde noe ballkontakt, men gjorde heller lite ut av seg den knappe halvtimen han fikk på banen.