Lucas: – En av mine beste perioder i Liverpool

Lucas Leiva har fått ny energi av å få sin femte manager i Liverpool.

Lucas Leiva hadde en pre-season preget av rykter om at han ville forsvinne, noe som ble forsterket da han i sesongstarten tilsynelatende var satt helt på sidelinjen av Brendan Rodgers.

Etter at 28-åringen igjen fikk tillit mot Arsenal, har han spilt seg gradvis inn inn i laget igjen, og under Jürgen Klopp har han startet alle de fire Premier League-kampene.

LES OGSÅ: Lucas er ligaens beste takler

Krevende og klare ideer

– Å få Klopp inn har gitt meg ny energi. Han viser at han har nok tillit til meg. Etter at han kom, har vi hatt sju kamper på fire uker. Det er et høyt tall, men han har klart å gi laget et nytt uttrykk, sier Lucas Leiva til Globo Esporte i Brasil, ifølge Liverpool Echo.



– Jeg har lært mye av ham. Han er veldig krevende, men har klare ideer om fotball. Jeg har gått godt overens med han den første måneden. Han er veldig rett fram, slik jeg så for meg basert på hva jeg vet om tysk kultur, men han er åpen også, sier Lucas.

Klopp er Liverpools femte manager siden Lucas kom til Anfield fra Gremio i 2007.
Lucas, som er den spilleren som har vært lengst i klubben av dagens spillere, har hatt både Rafael Benitez, Roy Hodgson, Kenny Dalglish og Brendan Rodgers som mangere tidligere.

– Jeg har hatt gode tider i klubben, men dette har virkelig vært en av mine beste perioder gjennom mine år i Liverpool, sier Lucas.

LES OGSÅ: Henderson tilbake denne måneden