Lucas er usikker på fremtiden

Lucas Leiva er usikker på hvor hans fotballfremtid ligger. Inter Milan har siklet etter den 28 år gamle midtbanespilleren den siste tiden, men Brendan Rodgers ønsker ikke å selge brasilianeren.

De som husker tilbake til sist sommer vil også minnes at Rafael Benitez forsøkte å hente Lucas til Napoli på lån.

- Alle kjenner til det forholdet jeg har til Rafa. Jeg trenger ikke forklare det, sier Lucas til Liverpool Echo.

- Hadde det ikke vært for Rafa ville jeg ikke ha vært i Liverpool. Rafa var svært viktig for meg, akkurat som Kenny var det.

- Når du har vært i en klubb lenge, og så blir satt ut av laget for en lang periode, er det normalt at det spekuleres. Det går alltid rykter i transfervinduene, og slik vil det være helt frem til 2.februar.

- Jeg må bare fokusere på det jeg kan kontrollere for øyeblikket, og se hva som skjer.

- Jeg vil lyve om jeg sa at jeg aldri har tenkt på noe nytt, men jeg kan ikke si hva som kommer til å skje, for i fotball vet vi egentlig aldri det. Jeg fokuserer kun på dagen i dag, og lar fremtiden ordne seg selv.

- Jeg er veldig avslappet. Jeg har alltid gitt alt, helt fra første dag her. Jeg har vært her i åtte år, og jeg forsøker ikke å overbevise folk, spesielt de på utsiden, at jeg er god eller dårlig, eller hva det måtte være.

- Det er alltid hyggelig å høre folk si fine ting om deg, spesielt når det kommer fra folk på innsiden av klubben. Det er der jeg har behov for å føle meg ønsket og respektert. Det gir deg selvtilliten du trenger for å stå på videre.