Lucas: – Jeg var nær ved å dra i sommer

Lucas Leiva innrømmer at overgangsvinduet var hektisk for hans del, men nå ser han fram til å kjempe for Liverpool.

Lucas Leiva måtte finne seg i mange spekulasjoner om framtiden i Liverpool gjennom sommeren. Både Besiktas og Inter var blant klubbene som ble nevnt som neste stoppested for 28-åringen.

Det så lenge ut som om brasilianeren ikke lenger var i Brendan Rodgers planer, men så kom Jordan Hendersons skade før Arsenal-kampen.

– Veldig intenst vindu

Dermed ble Lucas spilleren Rodgers trengte på den defensive midtbanen på Emirates.

– Det har vært et veldig intenst vindu, for å være ærlig. De siste årene har mitt navn vært knyttet til overganger hvert eneste overgangsvindu, sier Lucas Leiva til Liverpoolfc.com.

– Selvsagt er det ganger man tenker at man må gå videre, og jeg var nær ved å flytte på meg. Men en ting jeg alltid vil ha er engasjement for klubben, sier han.

Elsker klubben

Lucas er den Liverpool-spilleren i dagens tropp som har vært lengst i klubben. Han ble hentet til klubben av Rafael Benítez, og debuterte som innbytter mot Toulouse i august 2007.

Saken fortsetter under bildet av Lucas fra 2008.

– Når framtiden er usikker, må man kanskje tenke på en annen løsning, men jeg er glad for at det ikke skjedde og jeg er her for å kjempe for klubben, som jeg har gjort i åtte år. Jeg ser bare fram til en god sesong, og å få Liverpool tilbake der den hører hjemme.

– Jeg har vært her så lenge og jeg elsker virkelig klubben, jeg må bare fokusere på å yte best mulig og hjelpe til slik manageren og trenerstaben ønsker. Forhåpentligvis vil jeg være en viktig spiller for klubben denne sesongen, sier Lucas til Liverpoolfc.com. 

LES OGSÅ: Håp om at Henderson og Lallana kan bli klare