Lucas og Moreno tilbake i full trening

Lucas Leiva og Alberto Moreno er tilbake i full trening sammen med resten av Liverpool-troppen, og kan være aktuelle til lørdagens kamp mot QPR. Steven Gerrard vil også være tilbake mot London-laget.

Lucas har stått over de tre siste kampene med en lårskade, men den brasilianske midtbanespilleren har nå fått legens klarsignal til å gjenoppta treningen, melder Liverpool Echo.

Liverpool har slitt i brasilianerens fravær. Lucas måtte stå over Wembley-semifinalen mot Aston Villa, som Liverpool tapte, samt uavgjortkampen mot West Bromwich og tapet for Hull.

Alberto Moreno blir også trolig tilgjengelig for Brendan Rodgers til lørdagens kamp mot nedrykkstruede QPR. Den spanske venstrebacken trente på Melwood i dag, etter å ha stått over de to siste kampene grunnet en mindre smell.

Brendan Rodgers vil også ha Steven Gerrard tilgjengelig for spill på lørdag. Kapteinen ble hvilt mot Hull etter å ha fått en smell i kampen mot West Bromwich. Echo rapporterer at scouseren er helt skadefri, og forventes å returnere til startoppstillingen i det som kan bli hans nest siste kamp på Anfield.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - sjekk ut denne linken!