Lucas og Sakho ute mot Hull

Den lokale radiostasjonen City Talk 105.9 i Liverpool melder at Lucas og Sakho ikke kommer til å bli involvert mot Hull. Alberto Moreno skal gjennom en sen test for å se om han blir spilleklar.

Mamadou Sakho måtte byttes ut i FA-cupkampen mot Blackburn 8. april. Liverpool Echo rapporterte fire dager senere at hamstringskaden var verre enn det klubben først antok. Stopperkjempen er neppe tilbake på banen før i mai måned.

Lucas Leiva pådro seg en lårskade på trening før semifinalen i FA-cupen. Liverpool-ledelsen håpet at han skulle være tilbake i troppen til kampen mot Hull, men ifølge City Talk kommer kampen på Humberside altså for tidlig for brasilianeren.

Alberto Moreno var ikke med i troppen mot West Bromwich etter å ha fått en smell på trening. Han skal nå altså gjennom en test like før kveldens kamp, ifølge nærradiostasjonen i Liverpool.

Ellers verserer det masse rykter om at den unge tyske spissen Samed Yesil blir inkludert i kamptroppen til kveldens kamp, men foreløpig er ikke dette blitt verifisert av noen kilder som liverpool.no kan gå god for.