Lussey signerte for Bolton

Søndag formiddag bekreftet Bolton at tidligere røde Jordan Lussey har skrevet under på en kontrakt med Championship-klubben. Avtalen varer i én sesong.

Den 20 år gamle midtbanespilleren, som ble Liverpool-spiller allerede som sjuåring, imponerte ofte for klubbens aldersbestemte lag, og mot slutten forrige sesong ble han sendt på utlån til nettopp Bolton.

Men også der spilte han med U21-laget istedenfor seniorspillerne, og selv om han gjorde sine saker bra, fikk han ingen førstelagskamper. Kontrakten med Liverpool løp ut 30. juni.

Les også: – Elsket hvert minutt av tiden i Liverpool

– Hvis jeg ikke skulle klare å bryte inn på førstelaget her, vil det være en god læring å ta med seg videre til hva som forhåpentligvis blir en profesjonell karriere, og da eventuelt prøve å jobbe meg opp fra en annen klubb, sa Lussey til The Kopite i 2012/2013-sesongen.

Saken fortsetter under.

Etter 13 år i samme har han nå permanent byttet ut den røde drakta. Bolton bekreftet på sine nettsider søndag at Lussey hadde signert, men la samtidig til at han i utgangspunktet skal spille med U21- og rekruttlaget.

– Henrykt over å kommet til Bolton. Ser frem til sesongen som venter, skriver Lussey selv til sine følgere på Twitter i dag.

Scouseren spilte ingen A-lagskamper for Liverpool, men var ofte med førstelaget på Melwood, og han fikk en plass i troppen til Europaliga-kampen mot Besiktas tidligere i år.