Må kjempe seg tilbake på laget

– Det er opp til spilleren å endre på det, sier sjefen om benkingen av Christian Benteke mot Watford.

På en dag der bortimot ingenting stemte for Liverpool, som bakover slapp inn tre mål mot nyopprykkede Watford, ble både Benteke og Divock Origi byttet inn i løpet av kampen.

Les også: Spillerbørs: Samtlige skuffet

I likhet med oppstillingene mot Chelsea og Manchester City borte var det ingen rendyrkede Liverpool-spisser i startelleveren på Vicarage Road, med Roberto Firmino på topp sammen med landsmannen Philippe Coutinho og Adam Lallana.

– Vet ikke om det var rett

Etter stortapet fikk manager Jürgen Klopp spørsmål om situasjonen til Benteke, som har slitt med formen og spilletiden etter å ha blitt matchvinner mot Bordeaux i Europaligaen forrige måned.

Saken fortsetter under.

– Det er det som er problemet; hvis man taper en kamp, kommer alle med spørsmål om hvorfor den og den spilleren ikke spilte. Dere spør aldri om noe sånt etter en seier, svarer tyskeren, ifølge Liverpool Echo.

– Kanskje det ikke var den beste avgjørelsen, det vet jeg ikke, og det finner vi aldri ut. Men i dag valgte jeg å ikke bruke Christian fra start. Det er opp til spilleren å endre på det, legger han til.

Tenker ikke på rykter

Det har vært tynne spekulasjoner om klubbens nummer ni, med totalt fem nettkjenninger denne sesongen, allerede kan være på vei bort. Det ble tatt opp under pressekonferansen på Vicarage Road.

– Hvis det er like stor sannsynlighet i den saken som i alle de andre overgangsryktene som har kommet ut mens jeg har vært her, så forholder jeg meg ganske rolig, svarer Klopp, som ikke er interessert i å prate om januarvinduet.