Maguire lånes ut til Leyton Orient

Liverpool FC bekrefter at de har lånt ut den 19 år gamle forsvareren Joe Maguire til Leyton Orient. Låneoppholdet skal i første omgang vare i en måned.

Venstrebacken vil spille for League Two-klubben for å tilegne seg erfaring med førstelagsfotball, melder Liverpoolfc.com.

Maguire har vært fast inventar på Liverpool U21 denne sesongen, men har forsatt til gode å debutere for Liverpools førstelag. Han var dog med på preseason-turen til Thailand, Australia og Malaysia i sommer.

Maguire reiser til London-klubben på et såkalt ungdomslån. Selv om lånet er ment å vare i en måned i utgangspunktet, melder Leyton Orient at det er mulighet for en forlengelse.



 FÅR FØRSTELAGSSPILL: Joe Maguire skal spille på lån for Leyton Orient i League Two den kommende måneden.

- Jeg kjenner Alex Inglethorpe veldig godt, og vi har sett Joe ved flere anledninger og hørt mye bra om ham, uttaler Orient-trener Ian Hendon til League Two-klubbens nettside.

- Dette blir en fin mulighet for Joe til å komme hit og erfare League Two-fotball. Vi har hørt mye bra om ham, og vi er glade for å styrke troppen vår, legger Hendon til.

- Joe kan spille i alle posisjoner på venstresiden, men er først og fremst venstreback. Han kommer hit for å kjempe om en plass på laget, og er klar for utfordringen, noe som sier litt om hvilken type han er.

Maguire er tilgjengelig for spill for Leyton Orient i morgendagens kamp mot Bristol Rovers, og vil spille med trøye nummer 20 hos klubben fra Londons østkant.