Mancini håper Balotelli slår til i Liverpool

Roberto Mancini (50) tror Liverpool er Mario Balotelli (24) sin siste sjanse i en toppklubb.

– Mario har fått en stor mulighet i en toppklubb som Liverpool. Han er selv en toppspiller, men jeg tror ikke han har råd til å kaste bort denne sjansen, sier Mancini til den amerikanske nyhetskanalen CNN.

Mancini ga Balotelli debuten for Inter som 17-åring, og den tidligere italienske landslagsspilleren hentet senere spissen til Mancheser City. 50-åringen roser Liverpool-sjef Brendan Rodgers og mener Anfield-klubben er rett plass for Balotelli – selv om kraftspissen så langt har slitt med å innfri forventningene.

Les også: Frykter at Balotelli kaster bort talentet sitt

– Jeg kjenner Brendan godt. Han er en god mann og en dyktig manager, men han må tenke på hele laget, ikke bare på Mario. Samtidig tror jeg Brendan vet at Mario kan bli viktig for Liverpool, sier Mancini.

Balotelli sto over Liverpools kamp mot Swansea på grunn av sykdom, men italieneren er trolig tilbake på benken når rødtrøyene tar imot Manchester United på søndag. Kampen har avspark klokken 14.30.

Les også: Agenten mener Mario trenger tid

Liverpool-manager Brendan Rodgers holder pressekonferanse foran oppgjøret klokken 15.00 i ettermiddag. Vi følger pressetreffet og oppdaterer Twitter-kontoen vår med Rodgers' viktigste opplysninger.