Manquillo fortsatt med i planene til Rodgers

Brendan Rodgers sier at han håper Javier Manquillo kan komme tilbake før neste sesong og spille seg inn på laget, etter et år hvor han har måttet tilpasse seg engelsk fotball.

Javier Manquillo er på et toårig lån fra Atletico Madrid, men etter sigende kan den avtalen brytes etter en sesong. Etter et år hvor det etter hvert har blitt lite spilletid på spanjolen var det mange som trodde at hans tid på Anfield var over, men Brendan Rodgers sier at det ikke behøver å bli tilfellet.

- Da vi forandret system er det klart at det ble noe mer vanskelig for ham, forklarer manageren om det faktum at Manquillo snart mistet plassen da Liverpool begynte å spille med tre bak, og den siste opptredenen han hadde med en liverbird på brystet var da han kom inn som innbytter mot Besiktas i februar.

- Unge Manqui er en god forsvarsspiller. Han signerte en avtale om et toårig lån da det første året alltid ville dreie seg om å tilpasse seg denne ligaen.

- Det er klart at han nok ikke har spilt like mye som han skulle ønske, men det vil jeg gjenta er fordi vi forandret på systemet, fortsetter Rodgers om spilleren som fylte 21 år denne uka.

- Han er en fin gutt og forhåpentligvis kommer han tilbake til pre-season, arbeider godt og kjemper seg tilbake på laget.