Markovic blir utelatt fra U21-EM

Liverpool-spilleren Lazar Markovic prioriteres heller til EM-kvalifiseringskamp mot Danmark.

Lazar Markovic er sammen med Matija Nastasic og Aleksandar Mitrovic, strøket blant navnene Mladen Dodić har valgt ut til U21-EM i Tsjekkia.

Markovic blir heller flyttet til seniortroppen til Serbia, som skal forberede seg på EM-kvalifiseringskamp mot Danmark.

- Jeg har snakket med dem, og de var klare for å spille. Men alle tre må bruke de neste to ukene med seniorene i forkant av privatlandskampen mot Aserbajdsjan og EM-kvalifiseringen i Danmark, og kan ikke bli brukt av oss før turneringen starter. Derfor, og fordi de er slitne etter en lang sesong, har jeg besluttet å utelate dem fra mesterskapet, sier Dodić til UEFA.com.

Det blir ikke mange Liverpool-spillere som er med i U21-EM.

Ingen Liverpool-spillere ble med i Gareth Southgates tropp for England.  Emre Can er på sin side tatt ut i Tysklands tropp, men laget er ikke endelig bekreftet ennå. De 23 som skal være med blir offentliggjort i starten av neste uke.

Tyskland spiller mot Serbia 17. juni, før de møter Danmark 20. juni og vertsnasjonen Tsjekkia 23. juni.

Snart nærmer også Copa America seg i Chile, hvor Sebastian Coates er tatt ut for Uruguay, og Philippe Coutinho er i Brasils tropp.

Lørdag 13. juni spiller Uruguay sin første kamp mot Jamaica.

Tirsdag 16. juni spiller Uruguay mot Argentina i gruppespillets andre kamp, før de møter Paraguay i mesterskapets siste kamp lørdag 20. juni.

Brasil begynner første kamp i gruppe C mot Peru søndag 14. juni, før de møter Colombia onsdag 17. juni, og avslutter gruppespillet mot Venezuela søndag 21. juni.