Marsh ferdig i Liverpool

Førstelagstrener Mike Marsh får ikke fornyet sin kontrakt med Liverpool når den løper ut i slutten av denne måneden.

Det er Telegraph som melder at Marsh blir frigitt av Liverpool etter en evaluering av trenerstaben. Den tidligere Liverpool-spilleren er den eneste høyprofilerte treneren som ikke får fortsette. Det betyr med andre ord at keepertrener John Achterberg får fortsette i sin jobb.

Marsh ble forfremmet til førstelagstrener av Rodgers når han tok over som Liverpool-manager i 2012. Scouseren hadde før det jobbet ved klubbens akademi.

Telegraph tror at Liverpool vil benytte anledningen til å hente inn en person med mye fotballerfaring når man skal finne en erstatter for Marsh.

Marsh spilte 101 kamper for Liverpool i perioden 1.mars 1989 til 28.august 1993, hvor han figurerte både som sideback og på midtbanen. Han gjorde seks mål på disse kampene. Han var også med på å vinne FA-cupen i 1992.

45-åringen ble hentet inn til Liverpools akademi som trener i 2009, hvor han fikk ansvaret for U16-laget. To år senere ble han forfremmet til sjef for U18-laget. Deretter gikk altså veien til Melwood og førstelagstrener-jobb i august 2012.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - sjekk ut denne linken!