McLaughlin med å sikre poeng

Nord-Irland fikk sitt første poeng i U21-kvalifiseringen med Ryan McLaughlin på laget.

Nord-Irland tapte den første kampen i kvalifiseringen til U21 EM i 2017 mot Skottland 2-1 på lørdag, men tirsdag fikk de med seg det første poenget i gruppa med 1-1 mot Island.

Irene, med Liverpools Ryan McLaughlin på laget, fikk en drømmeåpning med mål av Ryan Johnson etter bare to minutter.

Etter det hadde blant annet McLaughlin, som denne sesongen er på utlån i Aberdeen, en stor sjanse til å øke ledelsen, ifølge Belfast Telegraph.

Isteden utlignet Aron Elis Thrandarson for Island sju minutter før pause, og det resultatet sto seg kampen ut.

McLaughlin fikk gult kort etter 71 minutter, og ble byttet ut åtte minutter før slutt.

For McLaughlins del kan han også bli aktuell til A-landslaget, som for tiden kjemper om en EM-plass fra gruppe F. Hvis de kvalifiserer seg er det første gang Nord-Irland er med i et EM-sluttspill.