Medisinsk test på mandag

Liverpool Echo melder at Christian Benteke skal gjennomføre den obligatoriske legesjekken etter helga. Nå fokuserer klubben på å kvitte seg med angriperne som sliter med spilletiden.

Det som etter all sannsynlighet blir Liverpools sjuende sommerkjøp så Aston Villa spilte en treningskamp i Portugal fra tribunen fredag kveld, og troppen flyr hjem til England lørdag.

Les også: – Enig om de personlige betingelsene

Der kommer Benteke til å fullføre overgangen til Anfield-klubben de neste dagene. Ifølge lokalavisen på Merseyside skal Benteke ta den medisinske sjekken mandag, før det tas en avgjørelse om han flyr til troppen i Malaysia eller blir værende på Melwood til laget returnerer.

– En klubb som dette forventes å signere toppspillere. Det kan bare gjøre deg bedre som spiller, for alt handler om å konkurrere om en startplass, sier Danny Ings på spørsmål om han tror Benteke-signeringen gjør det vanskeligere å få spilletid.

Ryktebørsen: Premier League-klubb vil ha Lambert

Etter at den belgiske landslagsspissen har fullført overgangen til Liverpool, skal klubben forsøke å selge Mario Balotelli, Fabio Borini, som begge ble utelatt fra turen til Asia og Australia, og Rickie Lambert.