Mignolet til Manchester med motsatt fortegn

Da Liverpool reiste til Old Trafford forrige sesong var Simon Mignolet satt ut av laget. Nå ser han frem til å møte Manchester United som ubestridt førstekeeper.

- Det er et helt annet bilde denne gangen, erkjenner Mignolet til Liverpool Echo da han tenker tilbake på dagen hvor han satt på benken mot Manchester United og kunne se at Brad Jones slapp inn tre baller i 3-0 tapet.

- Jeg satt på benken og det var en vanskelig tid. Jeg hadde blitt fortalt dagen før kampen av sjefen om at jeg ikke kom til å få spille.

- Vi trente litt senere den samme dagen og jeg sa til meg selv at jeg ønsket at perioden ute av laget skulle bli så kort som overhodet mulig. Jeg har aldri trives med å sitte på benken. Jeg hadde to valg, enten gå rundt og klage eller holde hodet høyt og trene hardt for å komme tilbake i startoppstillingen.

- Når jeg ser tilbake er jeg fornøyd med måten jeg taklet dette på. 2015 har vært et godt år for meg, både på og utenfor banen.

- Jeg så en statistikk som viste at jeg over de siste fire årene har jeg holdt buret rent flest ganger i Premier League. Utenfor banen har jeg giftet meg og blitt gudfar for femte gang.

- Jeg ønsker at det skal fortsette slik. Vi startet sesongen med tre kamper uten baklengs og vi må finne tilbake til det på lørdag.

- Vi må se på hvordan vi spilte mot Arsenal. Vi var vanskelige å slå og det er noe vi må gjenta.

- Vi vet hvor viktig kampen mot United er. Det er ikke bare supporterne som ser fram til disse kampene, det gjelder også for spillerne.

- Du ønsker alltid å spille i de store kampene og vise hva du står for. Vi ser fram til utfordringen.