Snart er det duket for en ny kvartfinale i Ligacupen. Vi har sett på samtlige kvartfinaler i sesonger med rødt ligacup-gull.

I morgen reiser Liverpool til Southampton for å spille kvartfinale i årets utgave av Ligacupen.

Vi har sett tilbake på noen tilsvarende kamper fra tidligere år.

Her får dere servert noen tilbakeblikk fra kvartfinaler i sesonger der LFC har vunnet ligacupen.

29. november 2011 reiste Kenny Dalglish og Liverpool til Stanford Bridge. Chelsea tok imot Liverpool på den kalde høstdagen i London.

Liverpool tok føringen fra første minutt, og skapte sjanser. Andy Carroll fikk muligheten fra 11-meteren, men bommet. Rødtrøyene vant til slutt 2-0. Maxi Rodriguez og Martin Kelly scoret målene.

18. desember 2002 vant Liverpool en høydramatisk kamp borte mot Aston Villa.
Danny Murphy ble matchvinner i kampens siste spilleminutt, og fastsatte sluttresultatet til 4-3 til Liverpool. En intens kamp med masse action.

13. desember 2000 skjøt Michael Owen, Nick Barmby og Vladimir Smicer videre til semifinalen i ligacupen. Liverpool vant 3-0, og basert kun på resultatet skulle man tro det var en enkel kamp for Merseyside-laget. Faktisk stod det 0-0 da dommeren blåste av etter 90 minutter, men Liverpool scorte altså tre ganger i ekstraomgangene.

16. februar 1995 ble Robbie Fowler den store helten, da han på overtid hamret inn en lekker scoring mot Arsenal. Liverpool slo London-laget, og tok seg videre til semifinalen.

17. januar 1984 spilte Liverpool uavgjort mot Sheffield Wednesday. Kampen endte 2-2, og åtte dager senere møttes de igjen. Den kampen vant Liverpool komfortabelt 3-0. Se 25 minutters langt sammendrag fra omkampen HER.

18. januar 1983 beseiret Liverpool West Ham United 2-1 på Anfield.
David Hodgson og Greame Souness scoret Liverpools mål, mens Paul Allen scoret for The Hammers. Se lagoppstillingene HER.

12. januar 1982 spilte Liverpool og Barnsley uavgjort. Returkampen en uke etterpå vant Liverpool 3-1 på bortebane.

2. desember 1980 slo vant Liverpool 3-1 mot Birmingham City. De rødes målscorere var Kenny Dalglish, David Johnson og Terry McDermott. Les mer om kampen HER