Mjelva leder an i innspurten

Jens Kilde Mjelva sitt lag «Myggmyra Microputt 4» gjør det skarpest i supporterklubbens Fantasy Premier League-konkurranse.

Når to runder gjenstår har Oslo-baserte Jens Kilde Mjelva sitt lag «Myggmyra Microputt 4» nå klatret helt til topps, forbi Christian Knigge sitt lag «Knigges Manneharem» og Peter Hammer sitt «Ball(e)spark». 

 

Mjelva hadde en meget sterk runde og sikret 92 poeng sist, da han stilte med Mignolet, Morgan, Terry, Koscielny, Sanchez, Coutinho, Cambiasso, Hazard, Silva, Kane og Agüero. Sistnevnte i tillegg som kaptein. Det ga 92 poeng, og luka ned til andreplassen er nå på 11 poeng.

 

Etter forrige oppdatering har det blitt store sprik på blant de 10 beste, og det er nå egentlig kun fem lag som kan stikke av med førstepremien i supporterklubbens konkurranse for 2015.

 

For Liverpool.no-redaksjonen er det fortsatt Einar Kvande som holder stand som vår nummer én, men med 1829 poeng er det et hav av poeng opp til Mjelva, som troner øverst med 2253.
 

Premiene i LFCSCN sin PL Fantasy-konkurranse når Premier League er ferdigspilt i mai som følger:

 

1. Tur til Anfield - fly, tre netter på hotell og kampbillett for 1 person neste sesong (2015/16).

2. To kampbilletter 2015/16 (avtales sammen med LFC).

3. Valgfri kampdrakt for 2015/16.

 

Ekstrapremie: Alle som kommer foran redaktør Torbjørn Flatin er med i trekningen av en signert drakt av en av dagens spillere.

For å kunne vinne premiene måtte en ha gyldig medlemskap i LFCSCN da ligaen ble sparket i gang i august.