Mjelva vant Fantasy-konkurransen

Myggmyra Microputt 4 holdt unna utfordrerne og vant supporterklubbens Fantasy Premier League-konkurranse.

Dermed kan Microputt-manager Jens Kilde Mjelva forberede seg på at han skal på tur til Anfield neste sesong, med fly, tre netter på hotell og kampbillett inkludert.

 

Han avsluttet sesongen med laget Schmeichel, van Aanholt, Terry, Morgan, Hazard, Silva, Cambiasso, Cazorla, Sanchez, Agüero og Kane, og var dermed lur som styrte unna Liverpool-spillere borte mot Stoke. 

 

Med sine 2383 poeng totalt kom han dermed på 28. plass av totalt 3,502,998 spillere, og ble den tredje beste i hele Norge.

 

- Jeg bruker litt tid på det. Det blir en del browsing på forum, og en halvtime på bussen hver vei når jeg skal til jobb. Det er nok det første jeg sjekker når jeg står opp om morgenen og siste jeg gjør før jeg legger meg, sier Mjelva på telefon når supporterklubben ringer han opp.

 

- Dette er fjerde gang jeg har vært med, og mitt desidert beste år. Det har gått over all forventning.

 

Nå venter tur til Anfield neste sesong.

 

- Det blir veldig, veldig bra! Jeg har ikke vært der siden 2005, så nå er det virkelig på tide.

 

Peter Hammer fra Trondheim kom på andreplass med sitt lag Ball(e)spark. Han er dermed vinner av to kampbilletter til en kamp i 2015/16-sesongen. Hvilken kamp det blir avtales sammen med LFC.

 

Christopher Knigge fra Halden kapret tredjeplasssen med sitt lag Knigges Manneharem. Han vinner dermed en valgfri drakt fra 2015/16-kolleksjonen til New Balance.

 

I tillegg hadde vi en ekstrapremie. Alle som kom foran redaktør Torbjørn Flatin var med i trekningen av en signert drakt fra en av dagens spillere. 2875 var med i den trekningen, og vinneren ble Kai Tore Breiland fra Ålgård.

 

Det kan nevnes at bestemann fra liverpool.no-redaksjonen ble Einar Kvande, som totalt fikk 1915 poeng. Det var med andre ord en ganske klar avstand opp til de beste.