Motstanderen: Håper på uavgjort

Kristian Evenshaug i Aston Villas norske supporterklubb håper favorittlaget greier uavgjort mot Liverpool, men han våger ikke å være særlig optimistisk.

Liverpool besøker Aston Villa til dyst på Villa Park lørdag klokken 16.00. I den anledning har Liverpool.no snakket med et av styrmedlemmene i Birmingham-klubbens norske supporterklubb.

Her kan du besøke AVSC Norway sitt nettsted (ekstern lenke).

Kristian Evenshaug håper laget hans berger plassen i Premier League, men han er ikke optimistisk med tanke på lørdagens kamp. Der håper han på 1-1, selv om han holder Liverpool som favoritt.

– Hva tror du om kampen?
Spørsmålet er om Aston Villa kan gå av banen enda en gang uten å score. Liverpool er herlig ustabile, men de presterer som regel godt på Villa Park. Det gjør de fleste bortelag for tiden. Det blir spennende å se hvilket lag som tar initiativet, men jeg tror nok ikke at dette blir noen stor forestilling.

Hvem blir Aston Villas viktigste spiller?
Der velger jeg to. Keeper Brad Guzan og spissen Christian Benteke.

Hvor fornøyd er du med sesongen så langt?
Dette har vært nok en trøstesløs sesong, dessverre. Vi scorer få mål, det offensive spillet er dårlig, og det er generelt mye negativitet rundt klubben for tiden.

Hva synes du om manageren?
Selv om Paul Lambert har hatt en vanskelig jobb med lite ressurser og mye utenomsportslig rot, har han vært en stor skuffelse som Villa-manager. Han har slått de fleste negative klubbrekordene som det er mulig å slå. Det skal mye til når forgjengeren heter Alex McLeish.

– Hvordan er stemningen rundt klubben?
– Den er historisk negativ og på et bunnivå.

– Hva er håpet foran vårsesongen?
– Vi håper på at vi berger plassen i Premier League, at det kommer nye eiere inn i klubben, og at Paul Lambert blir erstattet som manager. Det er med andre ord triste tider.

– Hvordan tror du det går med LIverpool?
– Personlig håper jeg at Liverpool taper hver kamp de spiller – med unntak av eventuelle kamper mot vår byrival Birmingham – men jeg tror de havner rundt sjetteplass, utenfor Champions League.

– Hvilken Liverpool-spiller frykter du mest?
– Jeg frykter både Raheem Sterling og Steven Gerrard. Gerrard trives godt mot Villa.

– Hva er ditt resultattips for kampen?
– 0-1 høres riktig ut, men Villa må vel score mål igjen snart? 1-1, selv om det er i overkant optimistisk.